Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Nίκησε τη Σεβίλλη η Άρσεναλ, ισοπαλία για Λανς και Αϊντχόφεν

Nίκησε τη Σεβίλλη η Άρσεναλ, ισοπαλία για Λανς και Αϊντχόφεν

Η Άρσεναλ επικράτησε 2-1 στην έδρα της Σεβίλλης και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου στο Champions League, την ώρα που Λανς και Αϊντχόφεν μοιράστηκαν από ένα πόντο στην Γαλλία.

Η Άρσεναλ πήρε μια δύσκολη νίκη στην Ισπανία απέναντι στην πάντα αξιόμαχη Σεβίλλη και έφτασε τους 6 βαθμούς, ένα περισσότερο από την Λανς η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στο γήπεδο της ενάντια στην Αϊντχόφεν

Σεβίλλη – Άρσεναλ 1-2

Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη από την Σεβίλλη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να «ανοίξει» το σκορ στις καθυστερήσεις, με τον Μαρτινέλι να εκμεταλλεύεται την αμυντική αστάθεια των γηπεδούχων και να κάνει το 1-0. Στο 53ο λεπτό ο Γκαμπριέλ Ζεσούς με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τους Ισπανούς να μειώνουν στο 58΄ χάρη στην κεφαλιά του Γκουντέλι.

 

Λανς – Αϊντχόφεν 1-1

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Λανς και Αϊντχόφεν μοιράστηκαν από ένα πόντο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 54΄ με ωραίο γκολ του Μπακαγιόκο, ωστόσο η γαλλική ομάδα ισοφάρισε στο 65ο λεπτό χάρη στο γκολ του Γκουαχί.

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Σεβίλλη – Άρσεναλ 1-2

(58΄ Γκούντελι – 45΄+4΄ Μαρτινέλι, 53΄ Γκαμπριέλ Ζεσούς)

Λανς – Αϊντχόφεν 1-1

(65΄ Ουαχί – 55΄ Μπακαγιόκο)

Η βαθμολογία

  1. Άρσεναλ 6
  2. Λανς 5
  3. Σεβίλλη 2
  4. Αϊντχόφεν 1

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις