Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Nίκος Αλέφαντος: Τα συλλυπητήρια του Αυγενάκη και σύσσωμης της Superleague

Nίκος Αλέφαντος: Τα συλλυπητήρια του  Αυγενάκη και σύσσωμης της Superleague
ΦΩΤΟ intime

Η πληθώρα των ομάδων της Superleague, καθώς και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έσπευσαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου, που έφυγε από τη ζωή σήμερα (23/6) σε ηλικία 81 ετών.

O “θρυλικός” τεχνικός, Νίκος Αλέφαντος, έφυγε σήμερα (24/6) από τη ζωή, από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 81 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την τους οικείους του αλλά και ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο της χώρας.

Κι όμως ο Νίκος Αλέφαντος είχε παίξει στον Παναθηναϊκό – Τα συλλυπητήρια της “πράσινης” ΠΑΕ

Οι ομάδες της Superleague, η διοργανώτρια αρχή, αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανάμεσα σε διάφορες προσωπικότητες της πολιτικής και του αθλητισμού, εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Νίκου Αλέφαντου.


“Ο αυθόρμητος, ο εκρηκτικός, ο ατακαδόρος, ο ακούραστος προπονητής, που όργωσε για παραπάνω από τρεις δεκαετίες όλα τα γήπεδα και τις κατηγορίες της χώρας, αφήνει φτωχότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου” αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης.

Η ανακοίνωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού

“Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς, αποτίει φόρο τιμής στη μεγάλη και ιστορική μορφή του Νίκου Αλέφαντου που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας γεμίζοντας θλίψη τους Έλληνες φιλάθλους.

Ο Νίκος Αλέφαντος έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής, έχοντας αγωνιστεί και προπονήσει τις περισσότερες ελληνικές ομάδες, ενώ για τρεις διαφορετικές περιόδους διετέλεσε προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ο Νίκος Αλέφαντος υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα και παλαιότερα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς συμμετέχοντας σε πολλές εκδηλώσεις. Το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα τιμήσει με στεφάνι τον σπουδαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή και προπονητή, που είναι πλέον στο πάνθεον των μεγάλων μορφών της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΟ ΑΛΕΦΑΝΤΟ”

Νίκος Αλέφαντος: Το αντίο του Ολυμπιακού – “Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες”

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Τα συλλυπητήριά της για το χαμό του Νίκου Αλέφαντου εκφράζει η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία θα αποστείλει στεφάνι στην κηδεία του προπονητή ο οποίος είχε περάσει για ένα σύντομο διάστημα και από τον πάγκο της, από τον Ιανουάριο έως το Μάιο του 1987.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου που σήμερα έφυγε από τη ζωή. Καλό ταξίδι! #RIP”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, αφήνοντας το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

“Γεια σου ρε Αλέφαντε… ήσουν παλικάρι”

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

“Ο Νίκος Αλέφαντος ήταν προπονητής του ΟΦΗ από τον Οκτώβριο του 1976 ως το Νοέμβριο του 1977, αλλά και στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος 1981/82. Υπό την καθοδήγησή του, η ομάδα μας τερμάτισε στην 6η θέση της σεζόν 1976/77 και αναδείχθηκε ως η κορυφαία επαρχιακή ομάδα της χώρας.

“Καλό ταξίδι”, κόουτς!”

Η ανακοίνωση της Superleague

“Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο Νίκος Αλέφαντος, ως ποδοφαιριστής και ως προπονητής, έχει γράψει τη δική του ιστορία και για δεκαετίες υπηρέτησε πιστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας το στίγμα του”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις