Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Nova: “Παραπλανητικά όσα ακούστηκαν στην τηλεδιάσκεψη Superleague”

Nova: “Παραπλανητικά όσα ακούστηκαν στην τηλεδιάσκεψη Superleague”
ΦΩΤΟ Intime

Ως παραπλανητικές και ανακριβείς σχολιάζονται από στελέχη της Nova όσα ακούστηκαν στη χθεσινή (29/4) τηλεδιάσκεψη της Superleague αναφορικά με την οικονομική κατάσταση της συνδρομητικής πλατφόρμας και την καταβολή των χρημάτων στις ΠΑΕ.

Σε διευκρινήσεις προέβη η Nova, μετά από αναφορές συγκεκριμένων παραγόντων της Superleague για την οικονομική κατάστασή της, αλλά και τις πληρωμές προς τις ΠΑΕ.

“Δεν υπάρχει καμία οφειλή απέναντι στις ΠΑΕ που έχουν διμερή εμπορική συνεργασία με τη Nova για το διάστημα έως τη διακοπή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας.

Είναι αυτονόητο ότι η Nova δεν θα μπορούσε να προβεί σε καμία άλλη οικονομική καταβολή, από τη στιγμή που δεν διεξάγονται αγώνες και είναι άγνωστη η εξέλιξη και η ολοκλήρωση ή όχι του πρωταθλήματος.”

Τα ίδια στελέχη υπενθυμίζουν επίσης προς κάθε κατεύθυνση, ότι “οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και ειδικά οι εμπορικοί συνεργάτες της οφείλουν σεβασμό στη Nova, το βασικό χρηματοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου για περισσότερα από 20 χρόνια, ιδιαίτερα, μάλιστα, σε αυτή τη συγκυρία της παγκόσμιας κρίσης και της νέας τάξης πραγμάτων που διαμορφώνεται εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις