Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Novasports: Αποκλειστικά τα ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν, Άιντχοφεν – Φέγενορντ και οι «μάχες» των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν

Novasports: Αποκλειστικά τα ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν, Άιντχοφεν – Φέγενορντ και οι «μάχες» των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν

Ντέρμπι με άρωμα Γαλλίας για την Παρί του Μέσι, ντέρμπι στην Ολλανδία και όλες οι μάχες στη La Liga και στην Bundesliga έρχονται αποκλειστικά στο Novasports!

Οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πανδαισία με περισσότερους από 40 μεταδόσεις από τα γήπεδα της Ισπανίας με La Liga Santander και La Liga SmartBank, της Γερμανίας με Bundesliga και 2.Bundesliga, της Ολλανδίας με Eredivisie, του Βελγίου με Jupiler Pro League, της Ιταλίας με Serie B, της Αγγλίας με EFL Championship, της Ιταλίας με Serie B και της Αμερικής με MLS.

Στη Γαλλία και στη Ligue 1 δεσπόζει το ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν (19/9, 21:45) αλλά και οι αγώνες Νις – Μονακό (19/9, 14:00) και Λανς – Λιλ (18/9, 18:00), ενώ στην Ισπανία και στη La Liga Santander το ενδιαφέρον στρέφεται στους αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο (18/9, 17:15), Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης (19/9, 22:00) και Μπαρτσελόνα – Γρανάδα (20/9, 22:00).

Στη Γερμανία και στην Bundesliga ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μπάγερν Μονάχου – Μπόχουμ (18/9, 16:30), Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν (19/9, 16:30) Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου (19/9, 18:30), ενώ στην Ολλανδία και στην Eredivisie δεσπόζει το ντέρμπι Άιντχοφεν – Φέγενορντ (19/9, 15:30), αλλά και στο Βέλγιο με την Jupiler Pro League ξεχωρίζει το ντέρμπι Σταντάρ Λιέγης – Άντερλεχτ (19/9, 19:30).

https://mail.google.com/mail/u/0/?pli=1#inbox/FMfcgzGljltFbHJGXpLmzzKKdrcNlnfq?projector=1

Λεπτό προς λεπτό με «Matchday Live» και πολλές εκπλήξεις στο «Monday Football Club»

Και φυσικά το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα του Novasports πλαισιώνουν οι εκπομπές «Matchday Live» και «Monday Football Club» στο Novasports Prime! Κάθε Σάββατο στις 16:00 και μέχρι τις 19:30 η εκπομπή «Matchday Live» με τον Αποστόλη Λάμπο έχει Live δράση από όλους τους αγώνες της Bundesliga Γερμανίας που διεξάγονται ταυτόχρονα στις 16:30 αλλά και από όλα τα παιχνίδια που γίνονται σε αυτό το διάστημα σε La Liga Ισπανίας, Ligue 1 Γαλλίας, EFL Championship Αγγλίας, Eredivisie Ολλανδίας και στο Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Λεπτό προς λεπτό όλα τα γκολ, τα στιγμιότυπα των αγώνων, οι καλύτερες στιγμές, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και των προπονητών, αναρτήσεις των ομάδων στα social media, tweets, virals!

Και κάθε Δευτέρα στις 21:45 ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο δημοσιογράφος των καναλιών Novasports Γιάννης Πάγκος, ετοιμάζουν εκπλήξεις για το κοινό που αγαπάει το ποδόσφαιρο: Καλεσμένοι που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, expert ανάλυση των όσων είδαμε το Σαββατοκύριακο, ενότητες ψυχαγωγικού χαρακτήρα, διαγωνισμοί και… άλλα πολλά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις