Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Πανθρακικός νίκησε τους 9 του Πλατανιά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Πανθρακικός κατάφερε να πάρει τη δεύτερη φετινή του νίκη (1-0), στο πρώτο εντός έδρας ματς με τον Ρόκα στον πάγκο του και ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Πλατανιάς. Ο Ντιγκινί το “χρυσό” γκολ.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι γηπεδούχοι είχαν απόλυτη ανάγκη για τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά το ξεκίνημα του αγώνα δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο Ρόκα. Ο Πλατανιάς στο 2′ είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Αγκιλέρα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 17′ με τον Ντιγκινί να σκοράρει και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. Ο παίκτης του Πανθρακικού είχε και σύμμαχο την τύχη αφού η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κάσες σημάδεψε το δοκάρι του Πλατανιά και οι γηπεδούχοι πήραν τον απόλυτο έλεγχο του ματς. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γκόμες έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός είχε διάθεση να κρατήσει το υπέρ του σκορ και η ζωή του έγινε πιο εύκολη στο 59′. Ο Ιτούα είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Πλατανιάς έμεινε με 10 παίκτες. Ακόμη πιο δύσκολα έγιναν τα πράγματα για τους Κρητικούς στο 81′ όταν ο Αγκιλέρα ανέτρεψε τον Τζάνη και ο διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο τους τρίποντο μετά από 2,5 μήνες και πήραν ανάσα στη μάχη που δίνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζανής (83′ Αράμπα), Ντίγκινι, Κάσες (73′ Οκάτσι), Σερφά, Εμποου, Τσουμάνης (67′ Παπαγεωργίου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Πλατανιάς: Ολίμπα, Δημήτρης, Ναζλίδης (79′ Φιγκέιρα), Μπανανα, Μαχαμάτ, Νούνες, Γκόμες (67′ Ζαραδούκας), Τσουράκης, Μενδρινός, Ιτούα, Αποστολόπουλος (71′ Τόρες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε