Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

O Tάιλερ Ντόρσεϊ αποχωρεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ

O Tάιλερ Ντόρσεϊ αποχωρεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Φευγάτος από το Τελ Αβίβ είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που αποχωρεί από την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τον Ολυμπιακό να περιμένει στη… γωνία για την απόκτησή του.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έφτιαξε βαλίτσες και εντός ολίγου αναμένεται να επιβιβαστεί σε πτήση από το Τελ Αβίβ με προορισμό τις ΗΠΑ. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ ζήτησε ο ίδιος από την ομάδα του, Μακάμπι Τελ Αβίβ, να φύγει από το Ισραήλ λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί. Ο Ελληνοαμερικανός είναι ένας από τους πολλούς ξένους παίκτες που έχουν ζητήσει από τις ομάδες τους να αναχωρήσουν από τη χώρα και να επιστρέψουν στον μόνιμο τόπο διαμονής τους, κι ενώ πολλοί εξ αυτών βρίσκονται ήδη στις πατρίδες τους. Είχε προηγηθεί αίτημα πολλών παικτών να διακοπεί το εθνικό πρωτάθλημα μπάσκετ του Ισραήλ, το οποίο, όμως δεν έγινε δεκτό.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αναμένεται να κληθεί από τον Ομοσπονδιακό, Ρικ Πιτίνο, στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά που αρχίζει στις 29 Ιουνίου. Με τις παρούσες συνθήκες στο Ισραήλ, φαίνεται πως δύσκολα θα επιλέξει να ανανεώσει με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ο Ντόρσεϊ. Το συμβόλαιο του Τάιλερ Ντόρσεϊ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ εκπνέει στο τέλος Ιουνίου, με τον Ολυμπιακό να τον έχει ψηλά στη λίστα του για την «ερυθρόλευκη» περιφέρεια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις