Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Βούκιτς έστειλε στα ημιτελικά τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με δύο γκολ του Βούκιτς και ένα του Μαντούρο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα στην Τούμπα και μετέτρεψε την ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Το LIVE του αγώνα

Ο Απόλλων μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και αιφνιδίασε με την επιθετικότητά του τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να προσαρμοστούν και έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Λούκας στο 19΄. Οκτώ λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ κέρδισε έμμεσο, το οποίο εκτέλεσε ο Βούκιτς από δύσκολη θέση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν και δεύτερο χτύπημα, καθώς αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Βούκιτς έκανε το 2-0. Ο Απόλλων προσπάθησε να απαντήσει δύο λεπτά αργότερα αλλά ο Άμπροουζ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πετύχει κι άλλα γκολ και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Αθανασιάδη στο 48΄, τον Λούκας στο 52΄και τον Στοχ να σημαδεύει το δοκάρι στο 69΄. Τελικά τα κατάφερε ξανά με στημένη φάση, όταν από το κόρνερ του Στοχ ο Μαντούρο με πλασέ από κοντά έκανε το 3-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φτάσει και σε τέταρτο γκολ με τους Μάρτενς και Στοχ να χάνουν την ευκαιρία στο 87΄, ωστόσο λίγο αργότερα ο Γλύκος είπε “όχι” στον Πετρόπουλο για το 3-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Μαντούρο, Λούκας (67’ Νίνης), Βούκιτς (77’ Μάρτενς), Στοχ, Αθανασιάδης (84’ Σαλπιγγίδης).

Απόλλων (Λόρι Σάντσες): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης (77’ Δημογιάννης), Αλβάρεζ, Σόντερμπεργκ, Έγκον, Καμαρά (46’ Γκουέλα), Κουκ, Τσιλιγκίρης, Αμπρόουζ (74’ Μπάρκογλου), Πετρόπουλος.

Παίρνει και Χούσεν ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ινσαουράλδε!

Παίρνει και αμυντικό ο ΠΑΟΚ! Έρχεται ο Ινσαουράλδε

Ανακοίνωσε Νάτχο ο ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε