Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

O Άρης ηττήθηκε 4-1 από την Μακάμπι Χάιφα σε φιλικό παιχνίδι

O Άρης ηττήθηκε 4-1 από την Μακάμπι Χάιφα σε φιλικό παιχνίδι

Ο Άρης γνώρισε τη βαριά ήττα με 4-1 από την Μακάμπι Χάιφα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Ισραήλ, με τον Λουίς Πάλμα να σκοράρει το μοναδικό γκολ των «κίτρινων».

Ο Άρης αντιμετώπισε στο γήπεδο της Ναζαρέτ την Μακάμπι, με τους παίκτες του Απόστολου Τερζή, ο οποίος έκανε αρκετές δοκιμές, να χάνουν με 4-1 σκορ.

Το φιλικό που χωρίστηκε σε τρία ημίχρονα των τριάντα λεπτών, δεν κύλισε καλά για την ελληνική ομάδα, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο έκτο λεπτό, από τον Καντίλ. Στο 43′ ο Σιμπλί έκανε το 2-0, με τον Ζαρούρα στο 74′ να κάνει το 3-0.

Το 4-0 έγινε στο 77΄με τον Τσιμπουτά, ενώ ο Άρης πέτυχε το γκολ της τιμής στο 85′ με τον Πάλμα.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό που θα δώσουν οι «κίτρινοι» στο Ισραήλ, με τους Θεσσαλονικείς να επιστρέφουν στη βάση τους, προκειμένου να συνεχιστεί η προετοιμασία αναφορικά με τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα κληθεί να δώσει προσεχώς. 

Ο Άρης ξεκίνησε τον αγώνα με τους Κουέστα, Εμπακατά, Ματαρίτα, Τανούλη, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταμπό, Πάβιτσιτς, Παναγίδη, Τσέρα, Χριστοδουλόπουλο, ενώ αγωνίστηκαν και οι Φαμπιάνο, Οντουμπάτζιο, Νταρίτα, Ρουπ, Λουίς Πάλμα, Γκρέι, Ρ. Σγούρος, Φατόρε, Ηλ. Σγούρος, Καραμανλής, Μπεκιαρίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις