Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

O Μπαλτάκος άδειασε τον Μπένετ: «Έχει ορίσει Έλληνα διαιτητή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, τίθεται θέμα για εκείνον»

O Μπαλτάκος άδειασε τον Μπένετ: «Έχει ορίσει Έλληνα διαιτητή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, τίθεται θέμα για εκείνον»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, δήλωσε ότι τίθεται θέμα για τον Στιβ Μπένετ και την παραμονή του στην προεδρία της ΚΕΔ, αφού όρισε Έλληνα διαιτητή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, έθεσε ανοιχτά θέμα παραμονής του Στιβ Μπένετ στην προεδρία της ΚΕΔ, ανακοινώνοντας ότι συγκαλεί την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στις 27 Σεπτεμβρίου με αποκλειστικά θέμα τον ίδιο τον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

Ο Τάκης Μπαλτάκος  “άδειασε” τον ΣτιβΜπένετ, καθώς αναφέρει πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς κινούνταν προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, ζητώντας ξένους διαιτητές στα μεγάλα παιχνίδια και ο Άγγλος έκανε το ακριβώς ανάποδο, ορίζοντας Έλληνα ρέφερι στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου:

“Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις