Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

O Ολυμπιακός κινείται για αριστερό μπακ τον Ιανουάριο – Ο Σίλβα της Λεγανές ο πρώτος στόχος

O Ολυμπιακός κινείται για αριστερό μπακ τον Ιανουάριο – Ο Σίλβα της Λεγανές ο πρώτος στόχος

Ειλημμένη μοιάζει η απόφαση στον Ολυμπιακό, ώστε να κινηθούν άμεσα για ένα αριστερό μπακ που θα πλαισιώσει τον Χοσέ Χολέμπας. 

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί πλέον στον Ολυμπιακό με τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Χοσέ Χολέμπας βγάζει μέχρι στιγμής τη χρονιά μόνος του, αφού ο Ρούμπεν Βινάγκρε για διάφορους λόγους δεν έχει προσφέρει τίποτα στην ομάδα του Πειραιά. 

Κάπως έτσι οι «ερυθρόλευκοι» κατέληξαν στο να κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτης για την θέση στη χειμρινή μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (13/12) ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Τζόναθαν Σίλβα φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού. 

Ο Αργεντινός άσος της Λεγανές είχε «παίξει» σαν όνομα και το καλοκαίρι για τους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν είχε γίνει κίνηση τελικά. Η ισπανική ομάδα τον κοστολογεί κοντά στα 5 εκατ. ευρώ αλλά στο Λιμάνι θεωρούν πως δεδομένου του γεγονότος ότι δεν έχει πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν, οι απαιτήσεις των Ισπανών μπορούν να μειωθούν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το θέμα του Μπιόρκαν, φαίνεται πως έχει υποχωρήσει και παράλληλα εξετάζεται άλλος ένας μπακ που δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του, αλλά τονίζεται πως αυτός δεν είναι ο Λαρουσί της Λίβερπουλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις