Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

O ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 της Γκενκ σε φιλική αναμέτρηση

O ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 της Γκενκ σε φιλική αναμέτρηση

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας μια πολύ μεστή εμφάνιση, κέρδισε με σκορ 3-2 την Γκενκ με τους Τσιγγάρα, Σβάμπ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να σκοράρουν για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ, με τον Τσιγγάρα να κάνει το 1-0 μόλις στο έκτο λεπτό του φιλικού. 

Οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν το 2-0 πριν την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα, αφού στο 13΄ο Σβάμπ έπειτα από κόρνερ του Ζίβκοβιτς με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να βλέπει τους παίκτες του να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο ότι έχει δοκιμάσει αυτές τις ημέρες στην προετοιμασία.

Στην επανάληψη ο Ζίβκοβιτς έπειτα από όμορφη προσπάθεια του Κωνσταντέλια έκανε το 3-0, με τον ΠΑΟΚ από αυτό το σημείο και έπειτα να έχει αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του.

Από την πλευρά της η Γκενκ σημείωσε δυο τέρματα, πρώτα με τον Γίρα Μορ στο 62΄και στη συνέχεια με τον Νίκολας Κάστρο στο 83΄.

Το 3-2 ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού, με τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση, η οποία αν μη τι άλλο στέλνει αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Η σύνθεση των «ασπρόμαυρων»

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα, Κουλιεράκης, Έκονγκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Αντρίγια, Μπράντον.

ΠΑΟΚ (Β’ ημίχρονο): Κοτάρσκι (Ζ. Ζίβκοβιτς 63’), Ράφα (Τζίμας 62’), Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Σβαμπ (Γιαξής 62’), Τσιγγάρας (Βρακάς 62’), Αντρίγια (Μουργκ 62’), Κωνσταντέλιας (Ρικάρντο 62’), Νάρεϊ, Γκορντεζιάνι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις