Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

O Χάρης Δούκας είναι υπέρ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού και κάνει νέα πρόταση για Λεωφόρο

O Χάρης Δούκας είναι υπέρ του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού και κάνει νέα πρόταση για Λεωφόρο

Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, τοποθετήθηκε για τη Διπλή Ανάπλαση και εξέφρασε για ακόμα μία φορά την επιθυμία του να προχωρήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

«Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδαγράμματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Δούκας για τη Διπλή Ανάπλαση, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας θέλει να προχωρήσει γρήγορα η κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, ενώ έκανε και μία νέα πρόταση για τη Λεωφόρο.

«Θέλω να συνεχίσει το κοστολογημένο πρόγραμμα που υπάρχει. Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό. Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς.

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για τη Λεωφόρο. Να δημιουργηθεί ίσως μία ιστορική κερκίδα για τους κατοίκους της περιοχής. Υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα 5Χ5, θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα μικρό γήπεδο, ιστορικό. Θέλω να προχωρήσει πολύ γρήγορα», τόνισε ο Χάρης Δούκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις