Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

OΦΗ – Ατρόμητος 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

OΦΗ – Ατρόμητος 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Ο ΟΦΗ με τον Ατρόμητο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 σε ένα αγώνα με αρκετές φάσεις και δοκάρια για τις δυο ομάδες. Ο Φελίπε «άνοιξε» το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ζουμπιτάνα να ισοφαρίζει στο 86′.

Ο ΟΦΗ πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 33ο με τον Λουίζ Φελίπε έπειτα από ωραία σέντρα του Αμπάντα, με τους Κρητικούς να δείχνουν καλύτεροι από τον Ατρόμητο στο πρώτο μέρος. Κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τον ΟΦΗ να προηγείται στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Βαλένσια πλάσαρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Αμπάντα και χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 57’ οι Βούρος και Τοράλ συνδυάστηκαν υπέροχα για τους γηπεδούχους, ο Ισπανός πλάσαρε, αλλά ο Τσιντώντας απέκρουσε, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει κόρνερ.

Ο ΟΦΗ είχε άλλο ένα δοκάρι απ’ την υπέροχη ενέργεια του Μοσκέρα στο 77’, για να ακολουθήσει η «ψυχρολουσία» για τους γηπεδούχους στο 86’.

Κάπως έτσι ο Ατρόμητος «τιμώρησε» τον ΟΦΗ, με τον Έντερ Γκονζάλες να βρίσκει με εξαιρετική πάσα τον Γιουμπιτάνα, με τον ελευταίο να «εκτελεί» τον Σωτηρίου, για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος, Πασαλίδης, Καρώ, Λάρσον, Μεγιάδο (65’ Γκλάζερ), Γκαγιέγκος (80’ Τοράρινσον), Μπάκιτς, Αμπάντα, Τοράλ (80’ Νέιρα), Λουίζ Φελίπε (72’ Μοσκέρα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (46’ Κούντε), Ρομπάιγ (74’ Βέργος), Καμαρά (64’ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια (81’ Κουέν), Αντζιέλσκι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις