Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Όλα ανοιΧτα! Γκολάρες στο Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο, άντεξε η Μάντσεστερ (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Το Τσάμπιονς Λιγκ απέδειξε ότι στην προημιτελική φάση όλες οι ομάδες είναι ικανές να φτάσουν ως το τέλος. Πολλοί είχαν ξεγράψει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού αντιμετώπιζε την υπερηχητική Μπάγερν αλλά οι “κόκκινοι διάβολοι” πήραν το 1-1 στο Ολντ Τράφορντ και εξακολουθούν να είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Την ίδια ώρα, στο Καμπ Νου, η Ατλέτικο έχανε λόγω τραυματισμού τον Ντιέγκο Κόστα όμως χάρη στο τρομερό γκολ του Ντιέγκο έφυγε με το 1-1 από την Βαρκελώνη.

Στο Ολντ Τράφορντ η Μπάγερν είχε την κατοχή της μπάλας αλλά αν μία ομάδα πρέπει να είναι απογοητευμένη από το 1-1, αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος ο Γουέλμπεκ έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Ο Βίντιτς με εξαιρετική κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ρούνεϊ άνοιξε το σκορ στο 58′, όμως η καλύτερη συνεργασία της Μπάγερν στο ματς της έφερε την ισοφάριση. Η κεφαλιά πάσα του Μάντζουκιτς στο 67′ βρήκε τον Σβαϊνστάιγκερ στην κινήση ο οποίος σκόραρε για 3η φετινή φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σβαϊνστάιγκερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90′ και θα χάσει το ματς του Μονάχου όπως και ο Χάβι Μαρτίνεθ που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Στο Καμπ Νου οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές απώλειες στο πρώτο 30λεπτο του ματς. Ο Μαρτίνο είδε τον Πικέ να βγαίνει νοκ άουτ στο 10′ και υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του ενώ στο 30′ ο Ντιέγκο Κόστα που ήταν αμφίβολος αλλά ρίσκαρε να παίξει, αποχώρησε με ενοχλήσεις και στη θέση του μπήκε ο Ντιέγκο.

Ο Βραζιλιάνος με ένα φανταστικό σουτ άνοιξε το σκορ στο 56′ για την Ατλέτικο που στήθηκε εξαιρετικά στην άμυνα και δεν επέτρεπε στην Μπαρτσελόνα να κάνει το παιχνίδι της.

Οι Καταλανοί ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους μετά το γκολ που δέχτηκαν και αν ο Κουρτουά δεν έκανε τρομερές επεμβάσεις θα είχαν ανατρέψει το σκορ. Ο Βέλγος νικήθηκε μόνο από τον Νεϊμάρ στο 71′ μετά την καταπληκτική πάσα του Ινιέστα.

Τα σουτ του Ινιέστα, του Μπουσκέτς και του Μέσι βρήκαν σε ετοιμότητα τον Κουρτουά και έτσι η Ατλέτικο κράτησε το 1-1.

Και οι δύο ρεβάνς θα γίνουν την επόμενη Τετάρτη 9 Απριλίου.

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε