Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Oλυμπιακός – Μαρσέιγ, Βίλας-Μπόας: “Δεν ήρθαμε για να δούμε τον Παρθενώνα”

Βίλας Μπόας

Ο Βίλας Μπόας μίλησε για το παιχνίδι της Μαρσέιγ με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο προπονητής των Μασσαλών ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν ήρθε για να κάνει διακοπές στην Αθήνα, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους Πειραιώτες.

“Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός, καλά οργανωμένος. Θα είναι σπουδαίο παιχνίδι. Αποτελεί όνειρο που εκπληρώσαμε η συμμετοχή στο Champions League και είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Είμαστε σε ένα γκρουπ που μας επιτρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

 “Δεν ήρθαμε για διακοπές, για να δούμε τον Παρθενώνα. Για να προκριθούμε στους 16 πρέπει να ξεκινήσουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που έκανε καλά παιχνίδια στην Ευρώπη την περασμένη σεζόν. Έχει εμπειρία. Δεν θα βγούμε στο γήπεδο με τις βαλίτσες στα χέρια, αλλά με την ιστορική φανέλα της Μαρσέιγ”.

Όταν ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με τα λεγόμενα του Πέδρο Μαρτίνς, ότι θα είναι αγώνας με γκολ, απάντησε: “Θέλω να τον ευχαριστήσω αρχικά για τα καλά του λόγια για εμένα. Από τη στιγμή που παίζουμε εκτός έδρας, μπορούμε να έχουμε διαφορετική στρατηγική και να εκμεταλλευτούμε την επιθυμία του αντιπάλου να επιτεθεί”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις