Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

“Όρθιος” ο Αστέρας στην Τούμπα με Ερνάντεζ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στην Τούμπα, με τον τερματοφύλακα των Αρκάδων να δίνει το βαθμό στην ομάδα του, με μεγάλη τριπλή επέμβαση λίγο πριν τη λήξη. Αποδοκιμασίες με τη λήξη. Η βαθμολογία των πλέι οφ, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στον αγώνα, έχοντας στην κατοχή του την μπάλα και κερδίζοντας μέτρα προς την περιοχή του Ερνάντεζ. Στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια όμως, ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με τον Μπαράλες (12′), σε μια φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν επιθετικό φάουλ στον Σκόνδρα, αλλά ακόμα και το ριπλέι να δείχνει πως δεν υπήρχε ούτε επαφή.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και στο 18′ έφτασε πολύ κοντά στο 1-1, αλλά ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ των Αρκάδων με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν στη συνέχεια στην άμυνα τους, πέρα από τις λιγοστές αντεπιθέσεις που επιχείρησαν και δεν άφησαν διαδρόμους προς εκμετάλλευση για τους Θεσσαλονικείς.

Παρόλο που οι γηπεδούχοι έφταναν κοντά στα καρέ της ομάδας της Τρίπολης, παρόλα αυτά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια, κάτι που προκάλεσε τη… μουρμούρα της εξέδρας. Πέρα από κάποιες ενέργειες των Στοχ και Λίνο, οι υπόλοιποι παίκτες έδειξαν να βρίσκονται εκτός παιχνιδιού κι έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να δούμε κάποια άλλη φάση.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης ήταν το ίδιο κακή με το πρώτο μέρος, κόντρα στον Αστέρα που αμυνόταν, αλλά η είσοδος του Κουλούρη άλλαξε την εικόνα των γηπεδούχων. Μετά από ένα καλό συνδυασμό των Θεσσαλονικέων στο 59′, ο Στοχ έφερε το ματς στα ίσα, με σουτ στην “κλειστή” γωνία του Ερνάντεζ. Στην συνέχεια ο “δικέφαλος του Βορρά” πίεσε πολύ τους Αρκάδες, που υπέπεσαν σε πολλά λάθη και έδειξαν ανήμποροι να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους.

Έχοντας πλέον την ψυχολογία με το μέρος του, ο ΠΑΟΚ άσκησε ακόμα περισσότερη πίεση στα καρέ του Ερνάντεζ, αναγκάζοντας τον να κάνει πολύ καλή επέμβαση στο σουτ του Κουλούρη στο 76′. Παρά την υπεροχή των γηπεδούχων, στα τελευταία λεπτά οι Αρκάδες… ξεμύτισαν, προσπαθώντας να “χτυπήσουν” σε κάποια αντεπίθεση. Το ματς ολοκληρώθηκε με την τριπλή απίστευτη ευκαιρία του Αστέρα, στην οποία βροντοφώναξε “παρών” ο Ερνάντεζ.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε αποδοκιμασίες από τους μόλις 7.000 οπαδούς του που βρέθηκαν στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης, 4-2-3-1): Γλύκος  – Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λίνο (79′ Τζαβέλλας)- Κάτσε, Νάτχο – Λούκας (57′ Κουλούρης), Μάρτενς (46′ Βούκιτς), Στοχ – Αθανασιάδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Βεργέτης, 4-2-3-1): Ερνάντεζ – Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κοντοές – Εντό (82′ Μουνάφο), Κουρμπέλης – Καράσκο (65′ Ναβάρο), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις – Μπαράλες (73′ Χουάνμα).

Η βαθμολογία των πλέι-οφ (1η Αγωνιστική)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3 (1-1 τερμ.)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3 (1-1)
ΠΑΟΚ 3 (1-1)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 1 (1-1)

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε