Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με… επισκέπτες και “φροντιστήριο” από Στέφενς

ΦΩΤΟ paokfc.gr
ΦΩΤΟ paokfc.gr

Η επίσκεψη των οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της ομάδας και οι παρατηρήσεις του Χουμπ Στέφενς στους παίκτες του, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στην προπόνηση των Θεσσαλονικέων, την Τρίτη

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών της ομάδας, αφού 30 φίλοι του “δικέφαλου του Βορρά” βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας για να δώσουν το δικό τους… μήνυμα.

Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αφιέρωσε χρόνο σε παρατηρήσεις και σχόλια σχετικά με την αγωνιστική συμπεριφορά αλλά και την τακτική συνέπεια των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο. Μάλιστα, όλοι μαζί είδαν και βίντεο με φάσεις από το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου κατά γενική ομολογία η ομάδα δεν… βλεπόταν.

Όσον αφορά τα… της προπόνησης, παραμένουν τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν  τους Βίτορ, Κατσικά, Βούκιτς και Μάρτενς κάτι που πιθανότατα θα σημαίνει και την απουσία τους από τον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου της προσεχούς Πέμπτης στην Αθήνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη ρεβάνς του 3-0, για την προημιτελική φάση.

Διαβάστε ακόμα…

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προπόνηση – “Παλέψτε για την ομάδα”

Τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ ζητάει ο Δώνης!

ΠΑΟΚ: Τέλος τα εισιτήρια για την Μπενφίκα

Στέφενς: Φοβισμένοι λόγω της διαιτησίας οι παίκτες μου


Τον… κατασπάραξε! “Ορμητικός” ο Παναθηναϊκός, δεν αντιστάθηκε ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε