Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

“Ψαλίδισε” την Κέρκυρα ο Σαλπιγγίδης – Περίπατος… για ΠΑΟΚ στην Τούμπα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μέσα σε ένα εννιάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ… καθαρίσει την Κέρκυρα με 3-0 μέσα στην Τούμπα και ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας, έχοντας ένα παραπάνω παιχνίδι από τον Αστέρα Τρίπολης. Δύο εντυπωσιακά γκολ με “ψαλιδάκι” πέτυχε ο Σαλπιγγίδης – Εξαιρετικός ο Λίνο. Τραγικοί οι Φαίακες

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγώνα και πίεσε κυρίως απ’ την αριστερή πλευρά, με τις προσπάθειες του Λίνο. Μάλιστα, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με την προβολή του Σαλπιγγίδη (14′, τέρμα το οποίο ο διαιτητής ακύρωσε σωστά ως οφσάιντ. Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν στο ίδιο τέμπο, μετέφεραν το παιχνίδι στο μισό γήπεδο (Λαζάρ και Γκαρσία έκαναν πολύ καλή δουλειά στον χώρο του κέντρου) και “καθάρισαν” την αναμέτρηση μέσα σε εννιά λεπτά.

Το 1-0 ήρθε στο 25′ με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Ο Κατσουράνης έκανε την μακρινή σέντρα και ο Σαλπιγγίδης έπιασε το “ψαλιδάκι” εντός περιοχής, ξεσηκώνοντας την Τούμπα. Πέντε λεπτά αργότερα είχαμε το 12ο φετινό γκολ του Αθανασιάδη στην Σούπερ Λίγκα, με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 34′ ο Σαλπιγγίδης έπιασε νέο “ψαλιδάκι” μέσα στην περιοχή, για το 3-0.

Ο ΠΑΟΚ επαναπαύθηκε στην επανάληψη (αν και αρχικά έχασε μεγάλες ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ), οι “Φαίακες” ανέβασαν την απόδοση τους και μπόρεσαν στο 68′ να μειώσουν σε 3-1, με το τέρμα του Γκέσιου.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Γκαρσία (65’ Πέλκας), Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (87’ Ρομπέρ), Καμαρά (72’ Κουμάλο), Λόρενς, Αθανασιάδης. 

Στον πάγκο: Γλύκος, Κατσικάς, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης. 

Κέρκυρα (Γιάννης Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης (32’ Ηλιάδης), Εντερ, Βενέτης, Αρμένης, Σταμόγιαννος (81’ Τσοκάνης), Μπουκουβάλας, Τσουμάνης, Γκέσιος, Γιάντσης, Κυβελίδης (46’ Αγρίτης). 

Στον πάγκο: Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Πετρούσης, Κρητικός, Βασιλόγιαννης. 

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας) 
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Σίπκας (Πέλλας) 
Γήπεδο: Τούμπα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε