Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τα 120 εκατ. ευρώ και οι Κινέζοι “συμπαίκτες”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δύο εταιρίες από την Κίνα φέρονται διατεθειμένες να επενδύσουν μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός 120 εκατ. ευρώ τα επόμενα 2-3 χρόνια. Μέσα στην εβδομάδα το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και καθημερινά βλέπουν το φως το δημοσιότητας νέες πληροφορίες σχετικά με το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την αλλαγή σελίδας στην ομάδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει αποφασίσει να κάνει “γερό” μπάσιμο στην ΠΑΕ, έχοντας μάλιστα ισχυρούς “συμπαίκτες”. Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο κινέζικες εταιρείες που εμφανίζονται να έχουν ήδη συμφωνήσει με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ για την επένδυση στους «πράσινους» σύμφωνα με τη «Sportday», με το ποσό που πρόκειται να δαπανηθεί να φτάνει στα 120 εκατ. ευρώ σε βάθος 2-3 ετών! Μάλιστα όπως σημειώνεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόκειται να καλύψει ένα ποσοστό που θα φτάνει στο 30%-40% των συνολικών χρημάτων, με το υπόλοιπο ποσό να καλύπτεται από τις εταιρείες.

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει συνάντηση μέσα στην εβδομάδα με τον Γιάννη Αλλαφούζου στην οποία θα ζητήσει να ενημερωθεί πλήρως για τα οικονομικά δεδομένα στην ΠΑΕ και κυρίως το ύψος των χρεών. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός και εξέφρασε την βεβαιότητα πως η πρόταση της πλευράς Γιαννακόπουλου θα είναι καλή.

Ραντεβού Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου μέσα στην εβδομάδα!

Αλαφούζος:Περιμένω με μεγάλη χαρά τον Γιαννακόπουλο να αναλάβει!

Δ.Γιαννακόπουλος: Με ξένο επενδυτή και πολλά εκ. ευρώ στην ΠΑΕ

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιαννακόπουλος!

Φήμες για είσοδο του Δ. Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ρήτρα 2 εκατ. από Παναθηναϊκό σε Καρνέζη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε