Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πέτγουεϊ και Αγγελόπουλοι στην προπόνηση του Ολυμπιακού! Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός

Πέτγουεϊ και Αγγελόπουλοι στην προπόνηση του Ολυμπιακού! Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αφού έβγαλε μέρος του προγράμματος της προπόνησης του Ολυμπιακού, την οποία παρακολούθησαν και οι Αγγελόπουλοι. Από την άλλη ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα ενόψει του Δευτεριάτικου ντέρμπι.

Οι “αιώνιοι” προετοιμάζονται για την 3η φετινή τους “μάχη”. Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υπάρχει ηρεμία μετά τις τελευταίες νίκες που τον έχουν φέρει σε θέση ισχύος στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα ενώ έχει προκριθεί και στον τελικό του κυπέλλου. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

Από την άλλη ο Γιώργος Μπαρτζώκας ψάχνει λύσεις για να καλύψει τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες 20 ημέρες στον Ολυμπιακό. Ο Πέτγουεϊ ακολούθησε μέρος του προγράμματος της προπόνησης αλλά μοιάζει απίθανο να επιστρέψει στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μουν που θα κάνει το ντεμπούτο του.

Στην προπόνηση ήταν και οι Αγγελόπουλοι δείχνοντας ότι είναι δίπλα στην ομάδα και τώρα που υπάρχει δυσπιστία και γκρίνια λόγω των ηττών.

Ζήτησε αυστηρότερα μέτρα για “το νόμο του ΟΑΚΑ” ο Ολυμπιακός

Απίστευτες κουβέντες από Αγγελόπουλους – Γιαννακόπουλο στην κλήρωση του ντέρμπι!

Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστασόπουλος στο ντέρμπι των “αιωνίων”

Κατήγγειλε τους διαιτητές του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Σκληρή απάντηση Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό: Οι αιώνιοι δεύτεροι σκούζουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε