Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ζήτησε αυστηρότερα μέτρα για “το νόμο του ΟΑΚΑ” ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού με επιστολή της στην αστυνομική διεύθυνση Αττικής, ζητάει επιπρόσθετα μέτρα ασφαλεία για το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, ο Ολυμπιακός θέλει επιπρόσθετα μέτρα λόγω των όσων έγιναν στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου των δύο ομάδων αλλά και της δήλωσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έκανε λόγο για “το νόμο του ΟΑΚΑ”.

Η επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής:

Η επιστολή προς την Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 στον Ταξίαρχο, Διευθυντή Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής κ. Γεώργιο Ζαφειρόπουλο με κοινοποίηση στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Γεώργιο Χαλαβατζάκη, επιστολή με την οποία ζητά να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν την ασφαλή μετάβαση, παραμονή και αποχώρηση των αθλητών και της αποστολής μας από το ΟΑΚΑ.

Με αφορμή τα όσα δυσάρεστα έγιναν στον πρόσφατο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας που δημιούργησαν σοβαρούς κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και υπολοίπων μελών της αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά και την επίσημη δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλους ότι στο ΟΑΚΑ ισχύει «ο ένας και μόνο νόμος, Ο νόμος του ΟΑΚΑ», η επιβολή επιπρόσθετων μέτρων θεωρείται επιβεβλημένη».

Πέτγουεϊ και Αγγελόπουλοι στην προπόνηση του Ολυμπιακού! Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός

Απίστευτες κουβέντες από Αγγελόπουλους – Γιαννακόπουλο στην κλήρωση του ντέρμπι!

Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστασόπουλος στο ντέρμπι των “αιωνίων”

Κατήγγειλε τους διαιτητές του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Σκληρή απάντηση Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό: Οι αιώνιοι δεύτεροι σκούζουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε