Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πέτριτς: Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός

Πέτριτς: Μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός

Ο Μλάντεν Πέτριτς παρουσιάστηκε από τον Παναθηναϊκό και εξήγησε το λόγο που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους “πράσινους”.

Ο Κροάτης επιθετικός τόνισε: 

“Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα και όλα πήγαν καλά. Ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω με την ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Από την αρχή οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μού έδειξαν πως με θέλουν και το ένιωσα από τις πρώτες επαφές. Ο κ. Νταμπίζας ήταν έντιμος μαζί μου και μου είπε τι χρειάζεται. Όλοι ξέρουν πως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό. Μίλησα και με τον προπονητή της εθνικής Κροατίας, που μου είπε πως ήταν μια καλή κίνηση για μένα κι έτσι αποφάσισα να έρθω.

Πιστεύω να είμαι έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες. Μετά τα ιατρικά οι γιατροί μου είπαν τρεις βδομάδες. Ελπίζω να είμαι έτοιμος νωρίτερα και να παίξω. Θέλω να παίξουμε στα πλέι οφ και να φέρουμε καλά αποτελέσματα. Να παίξουμε στο Europa League και όλα να πάνε καλά για εμάς λίγο περισσότερο. Πρώτα απ’ όλα, στόχος είναι να βγούμε στην Ευρώπη.

Είμαι χαρούμενος που θα παίξω με τον Μπεργκ. Είχαμε καλή συνεργασία στο Αμβούργο. Είναι καλός, όλοι το έχετε δει. Παίξαμε καλά ματς μαζί στο Αμβούργο και ελπίζω ότι θα τα επαναλάβουμε εδώ. Πιστεύω ότι δεν θα μου πάρει καιρό να προσαρμοστώ, ξέρω τον Μπεργκ, τον Πράνιτς, τον Σίλντενφελντ. Γνώρισα και τα άλλα παιδιά, είναι καλοί και βρήκα καλή ατμόσφαιρα. Ελπίζω ότι θα προσαρμοστώ σύντομα. Η σύζυγος μου είναι Ελληνίδα και αυτό θα με βοηθήσει.

Στο Αμβούργο παίξαμε πολλές φορές με δύο επιθετικούς. Έπαιξα στην κορυφή ή πίσω. Δεν είναι πρόβλημα για μένα. Δεν αλλάζει κάτι. Είμαι χαρούμενος και στις δύο θέσεις.

Σε κάθε ομάδα που έπαιξα, ήμουν ηγέτης. Είτε με νέους, είτε με έμπειρους. Πάντα έπαιρνα την ευθύνη. Η ομάδα έχει νέους, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κοιτάς την ηλικία. Κοιτάς την αξία. Σαφώς η εμπειρία βοηθάει. Όμως υπάρχουν νέοι αλλά καλοί παίκτες, οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα.”

Προπονήθηκε κανονικά ο Μέντες

Διορία στον Λαγό έδωσε ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε