Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Premier League: “Stop” στην Τσέλσι μετά από ματσάρα – “Σφαγή” για την έξοδο στο Champions League (video)

Premier League: “Stop” στην Τσέλσι μετά από ματσάρα – “Σφαγή” για την έξοδο στο Champions League (video)

Η Τσέλσι εμφανίστηκε φορμαρισμένη στην επανέναρξη των αγώνων στην Αγγλία, αλλά μετά τις πρώτες νίκες της στην Premier League και το Κύπελλο Αγγλίας, ήρθε και η ώρα για την πρώτη απώλεια βαθμών, καθώς ηττήθηκε με 3-2 από τη Γουέστ Χαμ.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στο Λονδίνο, οι “μπλε” του Λάμπαρντ προηγήθηκαν με τον Γουίλιαν στο πρώτο μέρος, αλλά τα “σφυριά” ανέτρεψαν το σκορ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, χάρη σε γκολ του Σούτσεκ και Αντόνιο. Η Τσέλσι ισοφάρισε και πάλι με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, αλλά “πάγωσε” στο 89′, όταν ο Γιαρμολένκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Premier League: “Καταρρέει” η Λέστερ κι… ελπίζει η Άρσεναλ (videos)

Η Γουέστ Χαμ πανηγύρισε έτσι μια σπουδαία νίκη στη “μάχη” τους για την παραμονή της στην κατηγορία, την ώρα που οι “μπλε” του Λονδίνου βρίσκονται πια σε “μπελάδες” όσον αφορά την έξοδο στο Champions League. Η ομάδα του Λάμπαρντ έμεινε στο -1 από την 3η Λέστερ (ηττήθηκε επίσης, από την Έβερτον), αλλά είδε τη διαφορά της να μειώνεται στους 2 βαθμούς από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς, με 6 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις