Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Premier League: Ασύλληπτο τρολάρισμα στον Τραμπ από την πρωτοπόρο Σαουθάμπτον (pic)

Premier League: Ασύλληπτο τρολάρισμα στον Τραμπ από την πρωτοπόρο Σαουθάμπτον  (pic)
ΦΩΤΟ Reuters

H Σαουθάμπτον πάτησε στην κορυφή της Premier League, μετά τη νίκη επί της Νιούκαστλ και με ανάρτησή της στα social media ζήτησε να σταματήσει το μέτρημα των βαθμών, σε μία παραλλαγή της φράσης του Ντόναλντ Τραμπ, αναφορικά με τις ψήφους  στις εκλογές των ΗΠΑ.

Μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League βρίσκεται η Σαουθάμπτον -έχοντας και ένα παιχνίδι περισσότερο- μετά τη χθεσινή (6/11) νίκη της με 2-0 επί της Νιούκαστλ. Οι ‘Άγιοι” που εντυπωσιάζουν με τα κατορθώματά τους εντός γηπέδων φέτος, είπαν για αλλαγή να εντυπωσιάσουν και εκτός αυτών.

Αμέσως μετά τη νίκη δημοσίευσαν ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, όπου εμφανιζόταν η βαθμολογία της Premier League, με την ομάδα τους στην πρώτη θέση, και στη λεζάντα ήταν γραμμένη η φράση “Stop the Count” (σε ελεύθερη απόδοση “Σταματήστε το πρωτάθλημα” και κυριολεκτικά “Σταματήστε το μέτρημα”).

Αυτό εκλήφθηκε από τα περισσότερα βρετανικά Μέσα ως “τρολάρισμα” στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος με αντίστοιχη ανάρτηση είχε ζητήσει να σταματήσει η κλαταμέτρηση ψήφων στην εκογική μονομαχία με τον Τζο Μπάιντεν για την προεδρία των ΗΠΑ.  

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις