Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Premier League: Έπιασε «13άρι» η Μάντσεστερ Σίτι και «πάτησε» ξανά στην κορυφή (video)

Premier League: Έπιασε «13άρι» η Μάντσεστερ Σίτι και «πάτησε» ξανά στην κορυφή (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Το «τρένο» της Μάντσεστερ Σίτι με «οδηγό» τον Πεπ Γκουαρντιόλα δεν σταμάτησε ούτε στο «Τερφ Μουρ» της Μπέρνλι, αφού οι πολίτες επικράτησαν με 2-0 και βρίσκονται στην κορυφή της Premier League στο +3 από την Γιουνάιτεντ. Επιστροφή στις νίκες για την Λέστερ που σκαρφάλωσε στην 3η θέση.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 13 ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Μάντσεστερ Σίτι, με 9 συνεχόμενες νίκες, μετά το διπλό επί της Μπέρνλι με 2-0 εκτός έδρας. Ο Ζεσούς στο 3′ και ο Στέρλινγκ στο 38′, «καθάρισαν» από το ημίχρονο για τους «πολίτες», οι οποίοι ανέβηκαν ξανά μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας και βρίσκονται στο +3 από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ από την οποία έχουν και ένα ματς λιγότερο.

 

Η Λέστερ συνήλθε άμεσα από το «χαστούκι» που δέχτηκε στο «Κινγκ Πάουερ» από την Λιντς και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Φούλαμ με 2-0, παραμένοντας στο… κόλπο της κατάκτησης του τίτλου. Η «σεμνή τελετή» στο «Κρέιβεν Κόταζ» του Λονδίνου είχε τελειώσει από το πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο οι «Αλεπούδες» πέτυχαν δύο γκολ, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις