Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Premier League: Εύκολες νίκες για Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ και «μάχη» μέχρι τέλους για την κορυφή

Premier League: Εύκολες νίκες για Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ και «μάχη» μέχρι τέλους για την κορυφή
Reuters

Η Άρσεναλ νίκησε άνετα με 2-0 τη Λούτον και η Μάντσεστερ Σίτι “διέλυσε” με 4-1 την Άστον Βίλα, συνεχίζοντας τη “μάχη” με τη Λίβερπουλ για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League της Αγγλίας.

Στο Λονδίνο, η Άρσεναλ “καθάρισε” εύκολα τη Λούτον με γκολ του Όντεγκααρντ και αυτογκόλ του Χασιόκα από το πρώτο ημίχρονο, για να φθάσει τους 68 βαθμούς και να περάσει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, με +1 από τη Λίβερπουλ, η οποία έχει όμως και παιχνίδι λιγότερο.

Τους “κόκκινους” έπιασε με τη σειρά της, η Μάντσεστερ Σίτι στους 67 βαθμούς, έστω και με ματς περισσότερο, αφού επικράτησε άνετα στο ντέρμπι με την 4η της βαθμολογίας, Άστον Βίλα. Ο Ρόντρι άνοιξε το σκορ από νωρίς στο ματς, για τους “Πολίτες”, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ντουρέν στο 20′ και χρειάστηκε ένα προσωπικό σόου του Φόντεν για να πάρει η ομάδα του Γκουαρντιόλα μία σημαντική νίκη. Ο Άγγλος εξτρέμ “πάγωσε” τους “χωριάτες” με γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και έφθασε σε χατ-τρικ στη συνέχεια, “καθαρίζοντας” το ματς για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι τρεις πρωτοπόροι της Premier League συνεχίζουν έτσι να πηγαίνουν… χέρι χέρι στη βαθμολογία και όλα δείχνουν ότι αυτός ο τίτλος θα κριθεί στο… νήμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις