Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Premier League: Γηραιότερος αρχισκόρερ στην ιστορία ο Βάρντι – “Μυθικός” γκαφατζής ο Νταβίντ Λουίζ

Premier League: Γηραιότερος αρχισκόρερ στην ιστορία ο Βάρντι – “Μυθικός” γκαφατζής ο Νταβίντ Λουίζ
ΦΩΤΟ Reuters

Με δύο μεγάλα ρεκόρ να σημειώνονται έκλεισε η φετινή Premier League, καθώς ο Τζέιμι Βάρντι με με 23 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και στα 33 του χρόνια είναι ο γηραιότερος παίκτης που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, ενώ την ίδια στιγμή ο Νταβίντ Λουίζ έκανε αρνητικό ρεκόρ παραχώρησης πέναλτι. 

Μπορεί να μην κατάφερε να δώσει στη Λέστερ το εισιτήριο για το Champions League, αλλά ο Τζέιμι Βάρντι, έγραψε άλλη μία “χρυσή” σελίδα στην καριέρα του. Ο Άγγλος επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήμερα (26/7) αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Premier League, μπροστά από τον Ομπαμεγιάνγκ, και σε ηλικία 33 ετών και 196 ημερών είναι ο γηραιότερος παίκτης που πετυχαίνει κάτι τέτοιο στην ιστορία της διοργάνωσης. 

Την ίδια στιγμή για έναν διόλου καλό λόγο πέρασε στα κιτάπια της ιστορίας της Premier League ο Νταβίντ Λουίζ. Ο αμυντικός της Άρσεναλ με το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε στην αναμέτρηση απέναντι στη Γουότφορντ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, έφτασε τα πέντε (5) στη σεζόν, τα περισσότερα που έχει παραχωρήσει ποτέ παίκτης στη διοργάνωση!

Ο Βραζιλιάνος ανέτρεψε τον Ντάνι Γουέλμπεκ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τους “κανονιέρηδες” να είναι μπροστά στο σκορ με 3-0. Ο Νταβίντ Λουίζ έχει από… μόνος του υποπέσει τη φετινή σεζόν σε περισσότερα πέναλτι από ότι δέκα σύλλογοι της Premier League! Το παράδοξο για τον 33χρονο αμυντικό είναι πως σε 160 αγώνες πρωταθλήματος με τη φανέλα της Τσέλσι είχε παραχωρήσει όλα κι όλα τρία πέναλτι!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις