Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Premier League: Η Άρσεναλ «διέλυσε» την Έβερτον με 4-0 και επέστρεψε στο +5 στην κορυφή

Premier League: Η Άρσεναλ «διέλυσε» την Έβερτον με 4-0 και επέστρεψε στο +5 στην κορυφή
ΦΩΤΟ Reuters

Η Άρσεναλ ήταν “καταιγιστική” κόντρα στην Έβερτον και πήρε με 4-0, τη νίκη που την επανέφερε στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, στην κορυφή της Premier League.

Παρότι χρειάστηκε 40 λεπτά για να βρει το πρώτο γκολ, η Άρσεναλ κατάφερε να “καθαρίσει” το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Κι αυτό γιατί ο Σάκα άνοιξε το σκορ και έξι λεπτά αργότερα έδωσε την ασίστ στον Μαρτινέλι, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Όντεγκααρντ και Μαρτινέλι σκόραραν δύο ακόμη γκολ για τους “κανονιέρηδες” στο δεύτερο μέρος και έτσι η ομάδα του Αρτέτα πήρε μία επιβλητική νίκη, που τη διατηρεί σε απόσταση… ασφαλείας από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League.

Στις νίκες επέστρεψε από την πλευρά της και η Λίβερπουλ, που επικράτησε με 2-0 της Γουλβς, έχοντας ως βασικό τον Κώστα Τσιμίκα, που αγωνίστηκε και με μαύρο περιβραχιόνιο, για να τιμήσει τους νεκρούς από την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Έλληνας αμυντικός είχε μάλιστα την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του από τον Σαλάχ στο 77′, ενώ το σκορ είχε ανοίξει τέσσερα λεπτά νωρίτερα, ο Φαν Ντάικ, από ασίστ του Ζότα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις