Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Premier League: Η Λίβερπουλ «καθάρισε» την Κρίσταλ Πάλας και πλησίασε τη Σίτι – «Κόλλησε» η Άρσεναλ με τη Μπέρνλι

Premier League: Η Λίβερπουλ «καθάρισε» την Κρίσταλ Πάλας και πλησίασε τη Σίτι – «Κόλλησε» η Άρσεναλ με τη Μπέρνλι
ΦΩΤΟ Reuters

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Λίβερπουλ με 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας για την 23η αγωνιστική της Premier League και πλησίασε την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στους 9 βαθμούς. «Γκέλα» για την Άρσεναλ που έμεινε στο 0-0 με την Μπέρνλι και έμεινε εκτός τετράδας.

Οι «κόκκινοι» έβαλαν βάσεις νίκης στο «Σέλχαστ Παρκ» μόλις στο 8ο λεπτό με γκολ του Φαν Ντάικ με τρομερή κεφαλιά και στο 32′ ο Τσάμπερλεϊν διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Η Πάλας δεν το έβαλε κάτω και δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά έπεφτε πάνω στον Άλισον είτε οι παίκτες της φέρονταν επιπόλαια στην τελική προσπάθεια.

Τελικά στο 55′ η Λίβερπουλ τιμωρήθηκε για την χαλάρωσή της και ο Εντουάρ σε κενή εστία μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους. Στο 83′ ο Άλισον απέτρεψε την ισοφάριση σε «λόμπα» του Ολίσε και τελικά στο 88′ ο Φαμπίνιο διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Σπουδαίο βαθμό πήρε η Μπέρνλι στο «Εμιρέιτς» από την Άρσεναλ, αφού παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «κανονιέρηδες» δεν βρήκαν γκολ, με τον Λακαζέτ να αποδεικνύεται άστοχος και μοιραίος. Εκτός τετράδας έπεσε η Άρσεναλ, στην 17η θέση πλέον η Μπέρνλι. 

Τέλος η Λέστερ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη «σκληροτράχηλη» Μπράιτον, αφού παρ’ ότι προηγήθηκε στο 46′ με τον Ντάκα, είδε τον Ντάνι Γουέλμπεκ να μπαίνει αλλαγή και να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις