Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Premier League: Η Σίτι επέστρεψε στις νίκες με εμφατική πεντάρα στην Σαουθάμπτον (video)

Premier League: Η Σίτι επέστρεψε στις νίκες με εμφατική πεντάρα στην Σαουθάμπτον (video)
ΦΩΤΟ Reuters

«Ξέσπασε» πάνω στην Σαουθάμπτον η Μάντσεστερ Σίτι αφού φιλοδώρησε τους «άγιους» με πέντε γκολ (5-2) για την 33η αγωνιστική της Premier League, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα από την Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της πόλης την περασμένη Κυριακή.

Η Μάντσεστερ Σίτι άφησε… πίσω την εντός έδρας ήττα από τη «συμπολίτισσα», Γιουνάιτεντ (0-2) και ξέσπασε στην Σαουθάμπτον με 5-2, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, αφού πλέον απέχει 14 βαθμούς από τους δεύτερους «κόκκινους διαβόλους», έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.

Ουσιαστικά η αναμέτρηση είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο όταν οι «πολίτες» προηγήθηκαν με 3-1, απέναντι σε μία ομάδα που διέκοψε πριν από τέσσερις ημέρες το αρνητικό σερί ηττών που είχε με το «διπλό» επί της ουραγού, Σέφιλντ (0-2), αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν σε θέση ν΄ απειλήσει την επίδοξη πρωταθλήτρια.

Το γκολ του Ντε Μπρόινε στο 15′ ήρθε να απαντήσει για τους φιλοξενούμενους ο Γουόρντ-Πράους στο 25′, αλλά πριν λήξει το ημίχρονο Μαχρέζ (40′) και Γκιουντογάν (45’+3′) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους «πολίτες». Ο Μαχρέζ ξανά στο 55′ έκανε το σκορ 4-1, για να μειώσει άμεσα ο Άνταμς σε 4-2 στο 56′, πριν έρθει ο Ντε Μπρόινε στο 59′ να διαμορφώσει το τελικό 5-2, σε ένα «εκρηκτικό» δεκάλεπτο, πριν το παιχνίδια «σβήσει». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις