Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Premier League: Η Σίτι ξέσπασε με πεντάρα στη Νόριτς του Γιαννούλη – Ματσάρα με 4 γκολ στο «Έλαντ Ρόουντ»

Premier League: Η Σίτι ξέσπασε με πεντάρα στη Νόριτς του Γιαννούλη – Ματσάρα με 4 γκολ στο «Έλαντ Ρόουντ»
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι ξέσπασε κόντρα στη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη και πήρε μία επιβλητική νίκη με 5-0.

Οι “Πολίτες” μπήκαν από την αρχή δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με αυτογκόλ του Χάνλεϊ (χρεώθηκε στον τερματοφύλακα Κρουλ), ενώ στο 15′ ακυρώθηκε γκολ του Τόρες μέσω VAR. Τα τέρματα της ομάδας του διπλασίασε τελικά στο 22′ ο Γκρίλις, πετυχαίνοντας με αρκετή δόση τύχης το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα της Σίτι.

Στο ημίχρονο, τα “καναρίνια” έκαναν αλλαγή τον Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά η εικόνα της ομάδας έγινε ακόμη χειρότερη και η ομάδα του Γκουαρδιόλα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, με άλλα τρία γκολ και σκόρερ του Στέρλινγκ, Λαπόρτ και Μαχρέζ.

Το ματς της αγωνιστικής όμως, έγινε στο “Έλαντ Ρόουντ, όπου η Έβερτον προηγήθηκε δύο φορές της Λιντς, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αμφότερες για το τελικό 2-2.

Ο Λεβίν άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 30′, με τον Κλιτς να “απαντάει” στο 41′ και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ προηγήθηκε εκ νέου με τον Γκρέι στο 50′, αλλά ο Ραφίνια απέτρεψε την ήττα των “παγωνιών”, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 72′.

Τα αποτελέσματα της ημέρας στην Premier League

Άστον Βίλα – Νιούκαστλ 2-0

Μάντσεστερ Σίτι – Νόριτς 5-0
Κρίσταλ Πάλας – Μπρέντφορντ  0-0

Λιντς – Έβερτον 2-2

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις