Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Premier League: Η Τσέλσι πετούσε «φωτιές» και χωρίς Λουκάκου – Τριάρα με ανατροπή για την Έβερτον

Premier League: Η Τσέλσι πετούσε «φωτιές» και χωρίς Λουκάκου – Τριάρα με ανατροπή για την Έβερτον
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τσέλσι έκανε εξαιρετική πρεμιέρα στη φετινή Premier League και πήρε άνετη νίκη με 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ και τον Ρομελού Λουκάκου εκτός αποστολής.

Ο Βέλγος επιθετικός, πιο ακριβή μετεγγραφή στην ιστορία της ομάδας, αναμένεται σύντομα να κάνει το ντεμπούτο του, αλλά ακόμη και χωρίς αυτόν, οι “μπλε” του Λονδίνου δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση.

Μετά την κατάκτηση του Super Cup λοιπόν, δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν και στην Αγγλία, με τον Αλόνσο να ανοίγει το σκορ με φοβερή εκτέλεση φάουλ, τον Πούλισικ να “καθαρίζει” το ματς από κοντά και τον Τσαλομπά να διαμορφώνει το τελικό σκορ με άπιαστο σουτ από μακριά.

Με τριάρα ξεκίνησε τη σεζόν και η Έβερτον κόντρα στην Σαουθάμπτον, παρότι βρέθηκε να χάνει από νωρίς με γκολ του Άρμπστρογκ. Ο Ντουκουρέ χτύπησε δις στο δεύτερο ημίχρονο και έφερε… τούμπα το ματς, πριν διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Λεβίν στο 81′.

Εκτός έδρας νίκη 2-1 με ανατροπή και για την Μπέρνλι επί της Μπράιτον, ενώ θετική πρεμιέρα έκανε και η Λέστερ, με τον Βάρντι να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα, στο 1-0 επί της Γουλβς.

Τα αποτελέσματα στην Premier League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς 5-1

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας 3-0

Γουότφορντ-Άστον Βίλα 3-2

Έβερτον-Σαουθάμπτον 3-1

Λέστερ-Γουλβς 1-0

Μπέρνλι-Μπράιτον 1-2

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις