Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Premier League: Καρδιακή προσβολή υπέστη ο ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στο Μπόρνμουθ – Λούτον

Premier League: Καρδιακή προσβολή υπέστη ο ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στο Μπόρνμουθ – Λούτον
ΦΩΤΟ Reuters

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπόρνμουθ για την Premier League και οι εξετάσεις του έδειξαν ότι έχει υποστεί καρδιακή προσβολή.

Ο Λόκιερ αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και είχε καταρρεύσει ξανά πέρυσι σε αγώνα της Λούτον, αλλά μετά από επέμβαση που έκανε, πήρε το “πράσινο φως” για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους και να παίξει στην Premier League. Η ομάδα του ξεκαθάρισε πάντως ότι και αυτή τη φορά δεν κινδυνεύει η ζωή του και μάλιστα βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, μετά τη νέα κατάρρευσή του στον αγώνα με την Μπόρνμουθ.

Η ενημέρωση από τη Λούτον

«Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός μας υπέστη καρδιακή ανακοπή στο γήπεδο, αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις του, πριν μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο. Έλαβε επιπλέον ιατρική φροντίδα στο γήπεδο για την οποία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ιατρικά επιτελεία και από τις δύο ομάδες.

Ο Τομ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους οπαδούς μας ότι βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και υποβάλλεται σε επιπλέον εξετάσεις, έχοντας την οικογένεια του στο πλευρό του. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη, την έγνοια και τα μηνύματα αγάπης για τον Λοκς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις