Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Premier League, Λέστερ – Τότεναμ 2-3: Απίστευτη ανατροπή με δύο γκολ στο 96′ και στο 97′

Premier League, Λέστερ – Τότεναμ 2-3: Απίστευτη ανατροπή με δύο γκολ στο 96′ και στο 97′

Μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές όλων των εποχών στην Premier League έκανε η Τότεναμ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επικράτησε εκτός έδρας της Λέστερ με 3-2, βρίσκοντας δύο γκολ (!) στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων.

Η Τότεναμ πανηγύρισε ένα ασύλληπτο διπλό, το οποίο την κρατά σε τροχιά τετράδας. Τα “σπιρούνια” βρήκαν δύο γκολ από το 96’ και μετά με τον Μπέργκβαϊν και πλέον βρίσκονται στο -1 από την Γουέστ Χαμ έχοντας τρία ματς λιγότερα.

Η Λέστερ άνοιξε το σκορ στο 25′ με τον Ντάκα, ωστόσο ο Κέιν ισοφάρισε στο 38′. Στο 75′ ο Μάντισον έκανε το 2-1 κι άπαντες πίστεψαν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη.

Όχι όμως και οι παίκτες της Τότεναμ. Στο 96′ Μπέργκβαϊν εκτέλεσε από κοντά μετά την προσπάθεια του Ντόχερτι και στο 97’ στην κόντρα πέρασε τον Σμάιχελ και πλάσαρε στη γωνία μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το τελικό 2-3.

Δείτε την ασύλληπτη ανατροπή της Τότεναμ:

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς για την Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εκτός έδρας της Μπρέντφορντ με 3-1.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους “Κόκκινους Διάβολους” να προηγούνται με 0-3 χάρη σε γκολ των Ελάνγκα (55′), Γκρίνγουντ (62′) και Ράσφορντ (77′). Το τελικό 1-3 έγραψε ο Τόνεϊ στο 85′.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τη Γιουνάιτεντ το 2022, με την ομάδα του Μάντσεστερ να παραμένει κοντά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις