Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 3-1: Της έσπασε το αήττητο και συνεχίζει ακάθεκτη

Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 3-1: Της έσπασε το αήττητο και συνεχίζει ακάθεκτη

Η αντεπίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται στην Premier League. Οι κόκκινοι διάβολοι επικράτησαν εντός έδρας της Άρσεναλ με 3-1 για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας την τέταρτη σερί νίκη της και μειώνοντας τη διαφορά από τους πρωτοπόρους Λονδρέζους στους τρεις βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει και το δεύτερο ντέρμπι που έδωσε στο Ολντ Τράφορντ, δείχνοντας να συνέρχεται μετά το εφιαλτικό ξεκίνημα στην Premier League.

Οι κόκκινοι διάβολοι έσπασαν, μάλιστα, το αήττητο της Άρσεναλ και ανέβηκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, την ώρα που οι κανονιέρηδες διατηρήθηκαν στην κορυφή παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρατάχθηκε στο Ολντ Τράφορντ με την πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού, τον Άντονι των 95.000.000 ευρώ και ο Βραζιλιάνος αποζημίωσε τους φίλους της ομάδας, σκοράροντας στο ντεμπούτο του για το 1-0 στο 35′.

Ο Σακά έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά η Γιουνάιτεντ είχε απαντήσεις. 

Στο 66′, ο Μπρούνο Φερνάντες έβγαλε κάθετη στον Ράσφορντ που έτρεξε το μισό γήπεδο αμαρκάριστος και στο τετ α τετ έκανε το 2-1. Λίγα λεπτά αργότερα, σε μία παρόμοια φάση, ο Κρίστιαν Έρικσεν βγήκε σε θέση τετ α τετ, έδωσε αριστερά στον Ράσφορντ κι έκανε το 3-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες (80′ Μαγκουάιρ), Μαλάσια, Μακτόμινεϊ, Έρικσεν, Άντονι (58′ Ρονάλντο), Φερνάντες, Σάντσο (67′ Φρεντ), Ράσφορντ (80′ Καζεμίρο).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ (80′ Τομιγιάσου), Σαλιμπά, Μαγκαλιάες, Ζιντσένκο (74′ Ενκετιά), Λοκονγκά (74′ Βιέιρα), Τσάκα, Σακά, Έντεγκααρντ (73′ Σμιθ Ρόου), Μαρτινέλι, Ζεζούς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις