Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Premier League: Μεγάλη «γκέλα» από τη Μάντσεστερ Σίτι που έμεινε εκτός 5άδας (video)

Premier League: Μεγάλη «γκέλα» από τη Μάντσεστερ Σίτι που έμεινε εκτός 5άδας (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 1-1 με την προτελευταία του αγγλικού πρωταθλήματος, Γουεστ Μπρομ και βρέθηκε εκτός πρώτης πεντάδας στη βαθμολογία της Premier League.

Οι “πολίτες” ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και “σφυροκόπησαν” τους αντιπάλους τους, αλλά χάνοντας απίθανες ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι, δεν απέφυγαν μία ακόμη γκέλα στη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ με τον Γκουντογκάν να σκοράρει στο 30′, αλλά ένα αυτογκόλ του Ντίας στο 42′ ήταν αυτό που διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε έτσι στην 6η θέση της Premier League και στο -4 από την κορυφή, όπου ισοβαθμούν Λίβερπουλ και Τότεναμ.

 

Νωρίτερα πάντως και η Τσέλσι είχε νέα απώλεια βαθμών, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Γουλβς, με γκολάρα του Ποντένσε και “βόμβα” του Νέτο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι “μπλε” του Λονδίνου είχαν μάλιστα προηγηθεί με τον Ζιρού στο 49′, αλλά γνώρισαν δεύτερη συνεχόμενη ήττα και βρέθηκαν στο -3 από την κορυφή, έχοντας και παιχνίδι περισσότερο από τους συνδιεκδικητές του τίτλου στην Premier League.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις