Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Premier League: Μια «ανάσα» από την κορυφή η Λέστερ – «Βουλιάζει» η Άρσεναλ με νέα ήττα (videos)

Premier League: Μια «ανάσα» από την κορυφή η Λέστερ – «Βουλιάζει» η Άρσεναλ με νέα ήττα (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λέστερ “διέλυσε” με 3-0 την Μπράιτον και εκμεταλλεύτηκε απόλυτα τις απώλειες βαθμών των Λίβερπουλ, Τότεναμ και Τσέλσι, για να βρεθεί μια “ανάσα” από την κορυφή της Premier League.

Οι “αλεπούδες” προσπέρασαν τους “μπλε” του Λονδίνου και μείωσαν στον ένα βαθμό τη διαφορά τους από τους “κόκκινους” και τα “σπιρούνια”, που ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Όσον αφορά τον αγώνα με την Μπράιτον, η Λέστερ το “καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο, με τους Τζέιμς Μάντισον και Τζέιμι Βάρντι να κάνουν… παπάδες στο γήπεδο. Ο πρώτος σκόραρε δις, πετυχαίνοντας και ένα ακπληκτικό τέρμα στο ματς, ενώ ο διεθνής Άγγλος επιθετικός σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, έχοντας και τις δύο ασίστ προς τον συμπαίκτη του.

 

Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ συνεχίζει την “καταστροφική” της πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε και από την Μπέρνλι στην έδρα της, με σκορ 1-0.

Μένοντας με 10 παίκτες από το 58′ λόγω αποβολής του Τζάκα, η ομάδα του Αρτέτα είδε και τον Ομπαμεγιάνγκ να πετυχαίνει αυτογκόλ στο 73′, χαρίζοντας τη νίκη στους φιλοξενούμενος.

Με τη νέα αυτή απώλεια βαθμών μάλιστα, η Άρσεναλ έχει πέσει πια στη 15η θέση της βαθμολογίας της Premier League, σε ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα όλων των εποχών.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις