Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Premier League: «Μυθικός» Ζεσούς στο Άρσεναλ – Λέστερ 4-2 – Τεσσάρα και για τη Μάντσεστερ Σίτι

Premier League: «Μυθικός» Ζεσούς στο Άρσεναλ – Λέστερ 4-2 – Τεσσάρα και για τη Μάντσεστερ Σίτι
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Γκάμπριελ Ζεσούς να κάνει “παπάδες”, η Άρσεναλ “διέλυσε” με 4-2 τη Λέστερ και διπλασίασε τις νίκες της στην Premier League, όπως και η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε άνετα με 4-0 της Μπόρνμουθ.

Η Άρσεναλ πήρε σημαντικό προβάδισμα στο παιχνίδι με τη Λέστερ από το πρώτο ημίχρονο, αφού ο Ζεσούς άνοιξε το σκορ με φοβερό πλασέ στο 23′ και διπλασίασε τα δικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του στο 35′.

Ένα αυτογκόλ του Σαλιμπά στο 53′ μείωσε το σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά ο Ζεσούς “απάντησε” με δύο ασίστ στη συνέχεια και οι Τσάκα και Μαρτινέλι “καθάρισαν” την αναμέτρηση για την ομάδα τους, παρότι σκόραρε και ο Μάντισον ενδιάμεσα για τις “αλεπούδες”.

Ακάθεκτη συνέχισε και η Μάντσεστερ Σίτι, αφού με τον Κέβιν Ντε Μπρούινε οδηγό, δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Μπόρνμουθ. Ο Γκιντογκάν άνοιξε το σκορ από ασίστ του Χάαλαντ και στη συνέχεια ο Βέλγος με γκολ και ασίστ “τελείωσε” το ματς πριν το ημίχρονο. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Λερμά στο 79′.

Ισόπαλα έληξαν τα άλλα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν την ίδια ώρα, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους στο Μπράιτον – Νιούκαστλ και το Γουλβς – Φούλαμ, ενώ το Σαουθάμπτον – Λιντς έληξε με 2-2, παρότι τα “παγώνια” προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά, χάρη σε τέρματα του Ροντρίγκο. Αρίμπο και Πίτερς “απάντησαν” για τους γηπεδούχους και έσωσαν το βαθμό.

Τα αποτελέσματα στην Premier League

Σάββατο (13/08)
Άστον Βίλα-Έβερτον 2-1
(31′ Ινγκς, 85′ Μπουεντία – 87′ αυτ. Ντιν)

Άρσεναλ-Λέστερ 4-2
(23′, 35′ Ζεσούς, 55′ Τσάκα, 76′ Μαρτινέλι – 53′ αυτ. Σαλιμπά, 74′ Μάντισον)

Γουλβς-Φούλαμ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι-Μπόρνμουθ 4-0
(19′ Γκιντογκάν, 31′ Ντε Μπρόινε, 37′ Φόντεν, 79′ Λερμά)

Μπράιτον-Νιούκαστλ 0-0

Σαουθάμπτον-Λιντς 2-2
(72′ Αριμπό, 81′ Γουόκερ-Πίτερς – 46′, 60′ Ροντρίγκο)

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις