Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Premier League: Νίκη «ανάσα» για την Έβερτον – Αποθέωση του Έρικσεν στην επιστροφή του στα γήπεδα

Premier League: Νίκη «ανάσα» για την Έβερτον – Αποθέωση του Έρικσεν στην επιστροφή του στα γήπεδα
ΦΩΤΟ Reuters

Η Έβερτον μετά από δύο μήνες πανηγύρισε νίκη στην Premier League επικρατώντας με το ευρύ 3-0 της Λιντς για την 25η αγωνιστική και παίρνοντας «βαθιά» βαθμολογική ανάσα. Συγκινητικές στιγμές στο Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας όπου ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε στα γήπεδα μετά από 8 μήνες απουσίας. 

Σημαντική νίκη πέτυχε η Έβερτον κόντρα στη Λιντς παίρνοντας απόσταση 5 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο, με τον Κόουλμαν να ανοίγει το σκορ στο 10’ και τον Κιν να διπλασιάζει τα τέρματα της στο 23′ και τον Γκόρντον στο 78 να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Στο Μπρέντφορντ – Κρίσταλ Πάλας δεν έγινε τίποτα το συγκλονιστικό με το ματς να λήγει χωρίς τέρματα, αλλά τη παρουσία του Κρίστιαν Έρικσεν σε γήπεδο, μετά την αποχή 8 μηνών λόγω της καρδιακής προσβολής που υπέστη το καλοκαίρι στο Euro, να είναι το μεγάλο γεγονός. Αποθεωτική η υποδοχή των οπαδών και των δύο ομάδων για τον Δανό άσο της Μπρέντφορντ πλέον που ανταπόδωσε με θερμό χειροκρότημα κάνοντας βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος το αήττητο σερί της σε επτά ματς επέκτεινε η Μπράιτον, που νίκησε 2-0 τη Γουότοφορντ εκτός έδρας με γκολ των Μοπέ (44’) και Γουέμπστερ (82’).

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο (12/2)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον 1-1
(21′ Σάντσο – 48′ Άνταμς)

Γουότφορντ-Μπράιτον 0-2
(44′ Μοπέ, 82′ Γουέμπστερ)
Έβερτον-Λιντς 3-0
(10′ Κόουλμαν, 23′ Κιν, 78′ Γκόρντον)
Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας 0-0
Τσέλσι-Άρσεναλ (αναβολή)
Νόριτς-Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Κυριακή (13/2)

Μπέρνλι-Λίβερπουλ (16:00)
Νιούκαστλ-Άστον Βίλα (16:00)
Τότεναμ-Γουλβς (16:00)
Λέστερ-Γουέστ Χαμ (18:30)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις