Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Premier League, Νιουκάστλ – Νόριτς 1-1: Ο Δημήτρης Γιαννούλης δημιούργησε την γκολάρα του Πούκι

Premier League, Νιουκάστλ – Νόριτς 1-1: Ο Δημήτρης Γιαννούλης δημιούργησε την γκολάρα του Πούκι
Reuters

Η Νόριτς έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Νιουκάστλ (1-1) με τον Δημήτρη Γιαννούλη να… δημιουργεί και τον Τεέμου Πούκη να διαμορφώνει με υπέροχο τρόπο την ισοφάριση.

Η Νιουκάστλ έμεινε στο 1-1 με την Νόριτς μέσα στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ”, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος και παρέμεινε χωρίς νίκη στην Premier League, έχοντας 7 ισοπαλίες και 7 ήττες!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 61′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουίλσον, αλλά η Νόριτς διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 72′ με το υπέροχο γκολ του Τέμου Πούκι, από ασίστ του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ μπήκε ως αλλαγή στο 73′ στη θέση του Γουίλιαμς και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να βοηθήσει να αλλάξουν οι ισορροπίες του αγώνα.

Ο Χρήστος Τζόλης ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει -πέρα από ένα σουτ στο 45′ που μπλόκαρε ο Ντουμπράφκα- κι έτσι αντικαστάθηκε στο ημίχρονο απ’ τον Μέλου. Ο τελευταίος μάλιστα, έχασε απίστευτη ευκαιρία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για να χαρίσει το “τρίποντο” της νίκης στα «καναρίνια» (απέκρουσε σε τετ-α-τετ ο Ντουμπράφκα).

Η Νιουκάστλ παρέμεινε στην.. ουρά του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 7 βαθμούς, ενώ η Νόριτς βρίσκεται στο +3 και εντός των θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις