Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Premier League: Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Άρσεναλ

Premier League: Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Άρσεναλ
ΦΩΤΟ Reuters

Η δράση για την 16η αγωνιστική στην Premier League ξεκινά το Σάββατο (09/12), με το παιχνίδι της Άστον Βίλα απέναντι στην Άρσεναλ να τραβά επάνω του όλα τα φώτα. Δύσκολη έξοδο έχει η Λίβερπουλ που φιλοξενείται στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Η Premier League μετά τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια της συνεχίζεται, με το μενού της 16ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει την αναμέτρηση Άστον Βίλα – Άρσεναλ, ένας αγώνας που μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος.

Και αυτό διότι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, τέσσερεις περισσότερους από την αποψινή τους αντίπαλο.

Καταλαβαίνει κανείς πως το εν λόγω παιχνίδι είναι αρκετά σπουδαία και ειδικότερα από την στιγμή που νωρίτερα η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, με τους «ρεντς» να έχουν απόσταση αναπνοής από την κορυφή, αφού βρίσκονται στο -2 από τους Λονδρέζους.

Από την πλευρά της η-ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπόρνμουθ και να εδραιώσει την θέση της στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (09/12) στην Premier League

14:00 Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ

17:00 Μπράιτον – Μπέρνλι

17:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ

17:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ  

17:00 Γούλβς – Νότιγχαμ Φόρεστ

19:30 Άστον Βίλα – Άρσεναλ 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις