Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Premier League: Ο Βάρντι έκανε “πάρτι” με χατ τρικ και “διέλυσε” με πεντάρα τη Μάντσεστερ Σίτι (video)

Premier League: Ο Βάρντι έκανε “πάρτι” με χατ τρικ και “διέλυσε” με πεντάρα τη Μάντσεστερ Σίτι (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Τζέιμς Βάρντι έστησε το δικό του “πάρτι” κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και κάνοντας χατ-τρικ οδήγησε τη Λέστερ σε μία επιβλητική νίκη με 5-2 μέσα στο Ετιχάντ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και προηγήθηκε με τρομερό σουτ του Μαχρέζ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα, όμως ακολούθησε μία… παράσταση του αρχισκόρερ της Λέστερ.

Ο Βάρντι κέρδισε πέναλτι στο 37′ και ισοφάρισε ο ίδιος το σκορ από την άσπρη βούλα, για το 1-1 του ημιχρόνου. Χρειάστηκε όμως τέσσερα λεπτά στο δεύτερο μέρος για να “καθαρίσει” το ματς για τις “αλεπούδες”, αφού σκόραρε στο 54′ και το 58′ (από νέο πέναλτι), πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Ο Μάντισον με γκολάρα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λέστερ, γράφοντας το 4-1 στο 77′, για να μειώσει το σκορ ο Έικε, πριν διαμορφώσει το τελικό 5-2 με το τρίτο πέναλτι των φιλοξενούμενων στο ματς, ο Τίλεμανς στο 88′. Αυτή ήταν έτσι η πρώτη απώλεια βαθμών για τη Σίτι στο φετινό πρωτάθλημα, την ώρα που η Λέστερ βρέθηκε στην κορυφή, με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις