Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Premier League: Ο Ζότα «καθάρισε» για τη Λίβερπουλ – Σπουδαίο διπλό για Άρσεναλ επί της Γουλβς

Premier League: Ο Ζότα «καθάρισε» για τη Λίβερπουλ – Σπουδαίο διπλό για Άρσεναλ επί της Γουλβς
ΦΩΤΟ Reuters

Λίβερπουλ και Άρσεναλ επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που είχαν απέναντι σε Λέστερ (2-0 εντός) και Γουλβς (1-0 εκτός έδρας) και με τις νίκες που πέτυχαν στην 24ης αγωνιστικής της Premier League διατήρησαν τις ελπίδες τους, οι μεν «κόκκινοι» για την κατάκτηση του τίτλου (έχουν κι ένα ματς λιγότερο), οι δε «κανονιέρηδες» για την έξοδο στο Champions League.

Με απόλυτο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ντιόγο Ζότα, η Λίβερπουλ κατάφερε να φτάσει στην τρίτη σερί νίκη της με 2-0 απέναντι στην Λέστερ κι έχοντας ένα ματς λιγότερο συνεχίζει να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Ο Πορτογάλος πέτυχε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας έμεινε στον πάγκο σε όλη τη διάρκειά της.

Μετά την εντός έδρας «γκέλα» με την Μπέρνλι (0-0) και την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι (2-1), η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 της Γουλβς στο «Μολινό» με γκολ του Γκάμπριελ στο 25΄. Η επιτυχία των «κανονιέρηδων» αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς αγωνίστηκε με 10 παίκτες για περισσότερο από 25 λεπτά (με τις καθυστερήσεις), μετά την αποβολή του Μαρτινέλι στο 69ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις