Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Premier League: Στην κορυφή με το απόλυτο η Τότεναμ

Premier League: Στην κορυφή με το απόλυτο η Τότεναμ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τότεναμ προελαύνει στο ξεκίνημα της φετινής Premier League και πέτυχε το 3/3 με τον Σον να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στη νίκη της 1-0 επί της Γουότφορντ.

Ο Χάρι Κέιν ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός στο πρωτάθλημα, αλλά ήταν ο… συνοδοιπόρος του στην επίθεση, αυτός που χάρισε το νέο “τρίποντο” στην ομάδα του, με μία περίτεχνη εκτέλεση φάουλ στο 42′, η οποία και ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η Τότεναμ έφθασε έτσι τους 9 βαθμούς και βρέθηκε στην κορυφή της Premier League, με τους οπαδούς της να έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, αφού βλέπουν την ομάδα τους σε εξαιρετική κατάσταση, την ώρα που και ο αρχηγός τους αποφάσισε να μείνει… πιστός, “παγώνοντας” τη μετεγγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο έτερο ματς της ημέρας, η Λιντς “έσωσε” τον βαθμό στην έδρα της Μπέρνλι, αφού βρέθηκε να χάνει με γκολ του Γουντ στο 61′, αλλά ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε (86′) με τον Μπάμφορντ και έμεινε στην ισοπαλία 1-1.

Αυτός ήταν πάντως ο πρώτος βαθμός για τους γηπεδούχους στη σεζόν, ενώ τα “παγώνια” παραμένουν χωρίς νίκη μετά και την τρίτη αγωνιστική της Premier League, έχοντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις