Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Premier League, Τότεναμ – Λίβερπουλ 2-2: Πήραν βαθμό τα «σπιρούνια»

Premier League, Τότεναμ – Λίβερπουλ 2-2: Πήραν βαθμό τα «σπιρούνια»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τότεναμ με μία «ψυχωμένη» εμφάνιση πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από την Λίβερπουλ για την 19η αγωνιστική της Premier League μετά το χορταστικό 2-2. 

«Δώρο» στην Μάντσεστερ Σίτι ενόψει Χριστουγέννων έκανε η Τότεναμ που στάθηκε «όρθια» παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας από την Λίβερπουλ στο εντός έδρας ματς για την 19η αγωνιστική της Premier League. Το γκολ του Κέιν στο 13′ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που από την αρχή του ματς πατούσαν καλύτερα και είχαν απειλήσει δυο φορές την εστία του Άλισον. Στο 30′ πάντως ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είπε «όχι» σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Ντέλε Άλι κρατώντας την Λίβερπουλ στο ματς.

Ο Ζότα στο 35′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρόμπερτσον, έκανε το 1-1, ενώ ο δημιουργός έγινε εκτελεστής στο 69′ ανατρέποντας το σκορ για την ομάδα του Κλοπ. Η χαρά των «κόκκινων» πάντως δεν κράτησε πολύ, αφού στο 74′ ο Σον έφερε ξανά το ματς στα ίσα, ενώ στο 77′ ο Ρόμπερτσον δέχθηκε την πρώτη κόκκινη κάρτα για της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια αφήνοντας με 10 παίκτες την ομάδα του.

Το 2-2 παρέμεινε ως το τέλος παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν Σον και Σαλάχ αντίστοιχα και κερδισμένη βγήκε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετά τη σημερινή νίκη της επί της Νιουκάστλ αύξησε τη διαφορά από την δεύτερη Λίβερπουλ στους 3 βαθμούς, ενώ απέχει και 6 πόντους από την Τσέλσι που «σκόνταψε» κόντρα στη Γουλβς. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις