Κυριακή, 16 Ιουν.
28oC Αθήνα

“Προσγείωση” απ’τα αστέρια! Ιστορική νίκη του Παναιτωλικού επί του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΟΚ είχε στρέψει όλη του την προσοχή στη ρεβάνς με την Σάλκε και ο Παναιτωλικός δεν του χαρίστηκε. Τον νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία του με 2-0 ενώ είχε την ευκαιρία για ακόμη μεγαλύτερο σκορ αφού έχασε πέναλτι στο τέλος.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Στέφενς: Μόνο εγώ σκεφτόμουν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Ο Χουμπ Στέφενς φάνηκε ότι είχε στο μυαλό του το ματς με την Σάλκε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και προχώρησε σε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με τον αγώνα στην Γερμανία και η ομάδα του δεν μπόρεσε να βρει ποτέ ρυθμό.

Ο Παναιτωλικός το εκμεταλλεύτηκε και αφού έκλεισε τους χώρους στην άμυνά του βγήκε στην επίθεση και έψαξε το γκολ. Στο 27′ το βρήκε με τον Μπόγιοβιτς να πλασάρει ιδανικά τον Χακόμπο και να ανοίγει το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ θέλησε να απαντήσει λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου αλλά ο Ολίσε έχασε την ευκαιρία και σαν να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με την κεφαλιά του Μελισσά.

Ο Στέφενς έριξε στη μάχη τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη αλλα η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν πολύ διαφορετική. Ο Παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στην άμυνα και στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα βρήκε πολλούς χώρους για να κάνει το 3-0.

Στο 86′, μάλιστα, κέρδισε πέναλτι αλλά ο Καμαρά σημάδεψε το δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Αθανασιάδη 2 λεπτά αργότερα,

Ο Παναιτωλικός που αγωνίστηκε χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας από πέρυσι, νίκησε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ στην Σούπερ Λίγκα ενώ πανηγύρισε την 20η νίκη του στη μεγάλη κατηγορία.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (90′ Μύγας), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (70′ Γοδόι), Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς (79′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης (67′ Γεωργιάδης), Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Ολίσε (46′ Σαλπιγγίδης), Νέτσιντ (46′ Αθανασιάδης).

Ψάχνει το μεγάλο “μπαμ” με Πιάτι ο ΠΑΟΚ

“Κλείνει” τον αντί-Λίνο ο ΠΑΟΚ – Υπογράφει ο Μπραάφχαϊντ

Νέο σοκ στον ΠΑΟΚ με Λίνο!

Σαλπιγγίδης: Να παίξω με τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Χωρίς Λίνο ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Μέρκελ: Αν ήμουν στο γήπεδο η Σάλκε θα κέρδιζε!

Η απάντηση της Σάλκε για τη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας

Αμφίβολος ο Φαρφάν για την ρεβάνς της Τούμπας

Πλήγμα με Λόρενς στον ΠΑΟΚ

Σαββίδης: Ήθελα πολύ να στεναχωρήσω τους Γερμανούς

Γερμανικά ΜΜΕ: “Η Σάλκε απειλείται με αποκλεισμό ντροπή”!

Έβαλε ΣΤΟΧο τ΄αστέρια! Ένα βήμα απ΄τους ομίλους ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

“Φαβορί η Σάλκε – Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”

Παπαδόπουλος: Είμαι ΠΑΟΚ, μακάρι να περνούσαν και οι δυο!

Κέλερ: Δεν παίζουμε κόντρα στον Στέφενς αλλά στον ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε