Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Record: “Η Μπενφίκα περιμένει την απάντηση του Ποκετίνο”

Record: “Η Μπενφίκα περιμένει την απάντηση του Ποκετίνο”

Στην αγορά για να βρει νέο προπονητή φαίνεται πως έχει βγει η Μπενφίκα και σύμφωνα με τη “Record” έχει ήδη καταθέσει πρόταση για να βάλει στο… τιμόνι της τον Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Οι απανωτές γκέλες που είχε η Μπενφίκα το τελευταίο διάστημα (η Πόρτο είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα), φαίνεται πως θα φέρουν και αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, με τον Μπρούνο Λάγκε να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου!

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, αλλά και οι Ζεσούς και Κάστρο είναι τα ονόματα που… ακούγονται πολύ, για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των Λουζιτανών.

Σύμφωνα πάντως με σημερινό (28.06.2020) δημοσίευμα της εφημερίδας “Record”, η διοίκηση της Μπενφίκα προσπαθεί να πείσει τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

“Ο Ποκετίνο έχει ήδη στα χέρια του πρόταση της Μπενφίκα και καλείται πάρει σύντομα την απόφασή του για το αν θα αναλάβει το πόστο”, αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα, που υπογραμμίζει πως οι “αετοί” είχαν προσπαθήσει και το 2013 να αποκτήσουν τον Αργεντινό (είχε επιλέξει την Τότεναμ, με την οποία το 2019 έφτασε στον τελικό του Champions Legaue).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις