Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρόλε… ανατροπής για τον Αστέρα

Ρόλε… ανατροπής για τον Αστέρα

Με τον Μάρτιν Ρόλε να βρίσκει δυο φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να “γυρίσει” το παιχνίδι με το Λεβαδειακό (2-1) και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη Superleague

Το LIVE του αγώνα

Ο ταλαιπωρημένος -λόγω βροχής- αγωνιστικός χώρος του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” δεν εμπόδισε τον Λεβαδειακό να σκοράρει σχεδόν με την σέντρα του αγώνα. Μετά την μπαλιά του Βούκσεβιτς ο Κονέ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μόλις 24 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα.

Ο Αστέρας χρειάστηκε λίγο χρόνο για να συνέλθει και μετά το 20λεπτο ανέβασε στροφές. Στο 23΄κατάφερε να ισοφαρίσει όταν μετά την σέντρα του Μπαράλες ο Ρόλε με κεφαλιά νίκησε τον Στρατηλάτη.

Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού πραγματοίησε εξαιρετική επέμβαση στο 32΄ μετά το σουτ του Ρόλε, ενώ στο 36΄ ο Μπαράλες έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας διατήρησε την υπεροχή του και αφού προειδοποίησε με το σουτ του Ρόλε στο 61΄ κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή με τον ίδιο παίκτη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό σουτ στο 66΄.

Στη συνέχεια οι Αρκάδες προσπάθησαν να κλειδώσουν το τρίποντο και στο 74΄ είχαν δεύτερο δοκάρι με το μακρινό σουτ του Ουσέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε