Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σε κρίση ο Ολυμπιακός! Αρνητικό ρεκόρ πόντων από το 1995

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και καλείται να βρει λύση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό πλήγωσε κι άλλο το γόητρο των πρωταθλητών Ευρώπης που στο κρίσιμο σημείο της σεζόν εμφανίζουν το χειρότερό τους πρόσωπο. “Τελικός” ο αγώνας με την Λαμποράλ Κούτσα στην Ισπανία.

Ο Παναθηναϊκός και ο Αργύρης Πεδουλάκης έχουν βρει για τα καλά τα… κουμπιά του Ολυμπιακού και μετρούν 6 νίκες στα 7 τελευταία ντέρμπι. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε μία μεγάλη αγωνιστική κρίση και μέσα σε 1 μήνα έχασαν το κύπελλο, την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ενώ έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα το TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Από εκεί που όλα κυλούσαν ρολόι στους πρωταθλητές Ευρώπης, πλέον τίποτα δεν πάει καλά. Η καλοκουρδισμένη μηχανή των πρώτων 23 αγώνων της σεζόν έγινε… σμπαράλια και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν κρύβει τον εκνευρισμό του.

Ο Πεδουλάκης έχει εξουδετερώσει τον Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τελείωσε το ματς με 1/10 σουτ και 4 λάθη κάνοντας τη χειρότερη εμφάνισή του με τα “κόκκινα”.

Οι 48 πόντοι που σημείωσαν οι “ερυθρόλευκοι” είναι οι λιγότεροι κόντρα στον Παναθηναϊκό μετά το 1995 και τη νίκη τους με 45-44 που τους είχε δώσει το πρωτάθλημα.

Εκτός του Σπανούλη ο Ολυμπιακός έχει σε κακή κατάσταση αρκετούς παίκτες του. Ο Σλούκας από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Λο δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Ο Μάντζαρης εμφανίζει την εικόνα της περιόδου 2011/12, όταν δίσταζε να πάρει σουτ στην επίθεση. Η αναγκαστική μετακίνηση του Περπέρογλου στο “4”  στην αρχή λειτούργησε αλλά πλέον όλες οι ομάδες κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν. Ο Λοτζέσκι μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα, δεν είναι σε καλή κατάσταση και έτσι οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν λύσεις.

Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ κρίσιμο ματς κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα και έχει την ευκαιρία να επουλώσει κάποιες από τις πληγές του.

Γιαννακόπουλος: Στο παρκέ νικάει ο Παναθηναϊκός!

Πλεονέκτημα… πρωτιάς! Τραγικός ο Ολυμπιακός, “αφεντικό” ο Παναθηναϊκός

KAE: Να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής εντός και εκτός παρκέ

Σκληρή απάντηση Παναθηναϊκού: Πέτρες… βρέχει στο δρόμο προς το ΣΕΦ

Ζήτησε αυστηρότερα μέτρα για “το νόμο του ΟΑΚΑ” ο Ολυμπιακός

Πέτγουεϊ και Αγγελόπουλοι στην προπόνηση του Ολυμπιακού! Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός

Απίστευτες κουβέντες από Αγγελόπουλους – Γιαννακόπουλο στην κλήρωση του ντέρμπι!

Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστασόπουλος στο ντέρμπι των “αιωνίων”

Κατήγγειλε τους διαιτητές του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Σκληρή απάντηση Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό: Οι αιώνιοι δεύτεροι σκούζουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε