Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σε μπελάδες με το… καλημέρα η Εθνική

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πολύ κακή εμφάνιση από την Εθνική ομάδα στο πρώτο παιχνίδι της μετά Σάντος εποχής καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Ρουμανία στο άδειο, λόγω τιμωρίας, “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και ξεκινά από μειονεκτική θέση την κούρσα των προκριματικών του Euro 2016.

Το LIVE του αγώνα

Ασύνδετη με πολλά προβλήματα στην άμυνα και ακόμα μεγαλύτερα στο δημιουργικό κομμάτι παρουσιάστηκε η Εθνική στο πρώτο ημίχρονο με την Ρουμανία, στο πρώτο ματς της μετά – Σάντος εποχής.

Το άδειο γήπεδο, τα πολλά νέα πρόσωπα και η έλλειψη αγώνων που έχουν αρκετοί διεθνείς έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πολύ κακή εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική προσπάθεια!

Την ίδια ώρα οι Ρουμανοί δεν έκαναν τίποτε ιδιαίτερο, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 10ο λεπτό όταν ο Μάρικα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κίπτσιου από τον Χολέμπας.

Η ομάδα του Πιτσούρκα είχε ακόμα δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με ένα σουτ του Μαξίμ στο 37΄ και την κεφαλιά του Γκριγκόρε στο 45΄.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ρανιέρι έριξε στο ματς τον Διαμαντάκο αντί του Σαμαρά και η Εθνική ομάδα προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική. Στο 53΄η Ρουμανία έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Μάρικα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Σάμαρη.

Στο 62΄η ελληνική ομάδα απείλησε για πρώτη φορά με τον Διαμαντάκο να σουτάρει δίπλα από τα δοκάρια, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Σάμαρη πέρασε άουτ. Στο 77΄η κεφαλιά του Κονέ σταμάτησε στον Ταταρουσάνου, ενώ στη συνέχεια η ρουμανική άμυνα κατάφερε να ελέγξει τις σέντρες των Ελλήνων διεθνών.

Εξαίρεση αποτελεί η φάση του 88ου λεπτού όταν από το φάουλ του Κονέ ο Τοροσίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στην καλύτερη ευκαιρία της Εθνικής στο παιχνίδι.

Ελλάδα (Ρανιέρι)
: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ταχτσίδης, Σάμαρης (65′ Κονέ), Μάνταλος (5′ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς (46′ Διαμαντάκος), Μήτρογλου

Ρουμανία (Πιτσούρκα):
Ταταρουσάνου, Ρατ, Ταμάς, Γκριγκόρε, Χόμπαν (84′ Πρεπέλιτσα), Κιρικές, Κίπτσιου (90′ Τόρζε), Πιντιλί, Μαξίμ (68′ Ενάκε), Στάνκου, Μάρικα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε